Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit restaurant komt er in het oude pand van horecazaak Dartel

Door Carin van der Meij 17 mei 2019

Onze sleutelstad is binnenkort een gloednieuw restaurant rijker. Voor de eigenaren George en Luis is het echter geen onbekend terrein, dit is namelijk het tweede restaurant dat zij in Leiden openen.

Restaurant Sabor

Het duo is ook eigenaar van restaurant Just Meet aan de Breestraat. Luis vertelt: “Wij waren op zoek naar een tweede zaak met een terras en toen kwamen wij in contact met Norbert van restaurant Dartel. Hij wilde daar weg en wij zochten een pand. Zo vielen alle puzzelstukjes in elkaar.” George en Luis openen in de Kloksteeg 13 restaurant Sabor.

Het concept

Luis vertelt ons iets meer over het concept: “Het wordt totaal anders dan Just Meet. Bij Restaurant Sabor kun je vooral met de voor- en nagerechten kiezen uit veel kleine gerechtjes om te delen.” En de keuken? “Het wordt een wereldkeuken, veel visgerechten, maar ook vegetarisch. Het belangrijkste zijn de smaakcombinaties en het moet lekker en betaalbaar zijn.” Alsof dat allemaal nog niet lekker genoeg klinkt, vertelt Luis ons ook dat ze in dit restaurant ook een uitgebreide wijnkaart zullen hebben. Jam!

Opening

Op dit moment zijn de mannen druk bezig met verbouwen en als we Luis moeten geloven herkennen we het straks niet meer terug. Luis: “Het interieur wordt totaal anders. Op dit moment zijn we druk bezig met verbouwen en we hopen vanaf 1 juni te kunnen gaan draaien.”


Meer over Restaurant Sabor ontdekken?

Restaurant Sabor restaurants en horeca

Geopend11:30 - 22:00

Kloksteeg 13, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

de automatiek

De automatiek Lendfers & De Jong is nieuw in Leiden en zo ziet het eruit

Delicatessenwinkel, vergaderlocatie, proeflokaal... De automatiek Lendfers & De Jong is het allemaal...

Binnenkort nieuw! In het centrum van Leiden opent er een gitaarwinkel en espressobar in één 

  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.