Chocoladehemel! Er komt een pop-up store in Leiden die alleen chocoladeletters verkoopt

Door Carin van der Meij 5 november 2018

Oe-choco-lala! Wij hebben een bericht voor jou om je vingers bij af te likken. Er opent binnenkort een pop-up chocoladeletter winkel in het hartje van Leiden.

Chocolaletterwinkel

Over een paar weken komt Sinterklaas weer aan in Leiden. En natuurlijk worden dan de pepernoten, taaitaai en chocoladeletters weer ingeslagen. Vanaf 16 november kun je de letters kopen bij een heuse chocoladeletter winkel. Deze pop-up winkel is in handen van de Rijnsburgse Naomi, die een taartenbedrijf heeft genaamd Lekkers! Van Naomi.

Letters! Van Naomi

Tot 9 december verkoopt zij zelfgemaakte chocoladeletters (zie bovenstaande foto) in allerlei smaken en kleuren in haar winkel Letters! Van Naomi. Puur, wit, caramel, hazelnoot en gekleurde letters… You name it. Ook leuk: je kunt ook gepersonaliseerde chocoladetraktaties bestellen. De winkel is elke dinsdag tot en met zondag geopend. En waar moet je zijn om deze chocoladeparadijs te bezoeken? Aan de Aalmarkt 12:

Beeld: indebuurt Leiden
Paco Ciao

Nieuw in Leiden: pop-up restaurant Paco Ciao is open en zo ziet het eruit

Hotspot-alert! Pop-up restaurant Paco Ciao is geopend voor publiek en natuurlijk hebben wij alvast e...
breestraat leiden sleutelstad

Deze Leidse zaakjes zijn sinds oktober 2018 nieuw in Leiden (of hebben aangekondigd dat ze komen)

Jongens, jongens... Het was weer een drukke maand op winkel- en horecagebied. In de maand van het Le...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.