Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort nieuw! Er komt een pop-up escape room in Leiden

Door Carin van der Meij 25 september 2018

In een zwaarbeveiligde kluis ergens in Leiden ligt een kostbare buit. Jij kunt deze waardevolle vangst in handen krijgen, maar dat brengt wel risico’s met zich mee. Klinkt spannend hè? Dit is het verhaal van de nieuwe pop-up escape room die binnenkort opent hier in Leiden.

Wanneer en waar?

Je moet nog even geduld hebben, want op zaterdag 13 oktober gaat deze tijdelijke escape room open. Waar kun je dit spannende spel spelen? In de Red Carpet Lounge aan de Stationsweg. De escape room speelt zich af in een oude bankkluis en kun je met veel mensen spelen: minimaal vier en maximaal 20 mensen. Zoals wij al zeiden is het een pop-up escape room. In dit geval betekent dat, dat het spel eind december is uitgespeeld.

Reserveren en prijs

Natuurlijk is deze escape room niet gratis. De prijs is afhankelijk van hoe groot je groep is. Ben je met zijn vieren? Dan betaal je €27,- per persoon. Maar ga je met een grote groep van 19 man, dan betaal je €15,- per persoon. Meer informatie hierover vind je hier.

Ander nieuws:

uit eten dineren restaurant

Nationale Restaurant Week 2018 komt eraan: hier in Leiden kun je voordelig uit eten

Zet hem maar in de agenda: van maandag 24 september tot woensdag 10 oktober is het de Nationale Rest...

Stop de persen! Baantjer gaat filmen in Leiden en jij kunt figureren

Wij krijgen nu toch even een berichtje binnen, waar ons hartje wel sneller van gaat kloppen. De seri...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.