Nieuw in Leiden

Zaakjes komen en gaan: dit gebeurde er in januari

Eten & drinken
31 januari 2018

Het was een drukke maand op het gebied van winkelnieuws. Een aantal zaakjes in Leiden hebben hun deuren moeten sluiten, maar gelukkig komen er weer een aantal nieuwe zaakjes bij….

Oe lala… Scotch & Soda komt naar Leiden

Nieuw in Leiden
17 januari 2018

Shopliefhebbers mogen in hun handjes knijpen: modeketen Scotch & Soda komt naar Leiden. De winkel zal zich vestigen op de Aalmarkt.

Yes! Leiden is een nieuw muziekfestival rijker

Doen
17 januari 2018

Muziekfans opgelet… Er komt een nieuw festival bij in Leiden. Namelijk Nedernacht: een festival voor Nederpop. Wij zijn benieuwd!

Mannen opgelet! Barbershop Miran is nieuw in Leiden

Nieuw in Leiden
16 januari 2018

Mannen van Leiden opgelet! Sinds vandaag – 16 januari – is er een nieuwe barbershop in Leiden. Wij hebben het over Barbershop Miran aan de Stationsweg. Wij namen even een…

Namasté! Binnenkort een nieuwe yogaschool in Leiden

Nieuw in Leiden
15 januari 2018

Binnenkort is Leiden weer een nieuwe yogaschool rijker: Yin Yoga Leiden. Het is een nieuw initiatief van Mirjam Douma en de yogaschool komt op een bijzondere locatie in Leiden.

Pop-up art galerie Art & Aperitief is nu open in Leiden

Nieuw in Leiden
11 januari 2018

De Leidse Restaurantweek komt er weer aan… 22 januari gaat deze culinaire week van start. Om alvast in de stemming te komen is vandaag – 11 januari – de pop-up…

Nieuw! Brownies & Downies Leiden opent morgen zijn deuren

Nieuw in Leiden
9 januari 2018

Er is een nieuwe hotspot in town: Brownies & Downies Leiden opent morgen – 10 januari – namelijk zijn deuren. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet,…

Deze zaken zijn open gegaan in december in Leiden

Nieuw in Leiden
31 december 2017

In de maand december is er weer van alles geopend in Leiden. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Mocht jij nog een nieuwe hotspot weten die wij…

Cool! Leiden is een nieuwe boksschool rijker: Boks!

Nieuw in Leiden
18 december 2017

Zin in een nieuwe sportieve uitdaging? Dan is dit misschien iets voor jou. Vandaag is namelijk de nieuwe boksschool Boks! opengegaan in Leiden. 

Nieuwe hotspot in Leiden: Barista Cafe

Nieuw in Leiden
13 december 2017

Koffie liefhebbers opgelet! Er is een nieuwe koffiezaak in Leiden: Barista Cafe. Natuurlijk zijn we voor jou een kijkje wezen nemen.

Pagina 1 van 3