Jammer! Restaurant Dartel sluit de deuren en dit is waarom

Door Carin van der Meij 13 maart 2019

Je leest het goed: restaurant Dartel aan de Kloksteeg gaat sluiten. Na een tip hebben wij contact opgenomen met deze horecazaak. Eigenaar Norbert bevestigt dat hij na tien jaar de deuren sluit.

Dartel gaat sluiten

Norbert klinkt erg opgewekt aan de telefoon, want hij is juist heel blij met deze stap: “Dartel bestaat tien jaar en ik was op een keerpunt beland. Of ik wilde de zaak helemaal gaan opknappen óf een nieuwe uitdaging aangaan.” De beslissing werd voor Norbert niet moeilijk gemaakt, hij werd namelijk benaderd door iemand die de zaak wilde overnemen. “Ik heb de zaak en het interieur inmiddels verkocht. Dit was zo’n kans, die wilde ik niet voorbij laten gaan.”

Afscheidsmaand

Restaurant Dartel maakt van het vertrek nog wel een feestje, van 26 maart tot 24 april organiseren zij een afscheidsmaand voor iedereen die maar wil komen. “Ik serveer een 4-gangenmenu met gerechten die ik leuk vind om te bereiden. Op 25 april is de allerlaatste avond, dan organiseer ik een diner voor alle vaste gasten van het restaurant.” De laatste avond is dus op uitnodiging.

Nieuwe uitdaging

En nu? In het pand van restaurant Dartel komt dus een nieuwe horecagelegenheid en Norbert is al druk bezig met zijn nieuwe horeca-uitdaging. “Het idee is al klaar. Maar ik kan er nog niet teveel over zeggen.” Een tipje van de sluier wil hij wel alvast geven: “Het is iets wat Leiden nog niet heeft, zowel op culinair gebied als de invulling van de zaak.” We keep u posted!


Meer over Restaurant Dartel ontdekken?

Restaurant Dartel Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Kloksteeg 13, Leiden

Bekijk meer:Permanent gesloten

Lees ook:

tattoo

Gezocht! Wij zijn op zoek naar Leidenaren met een Leidse tatoeage

Het is algemeen bekend dat Leidenaren enorm trots zijn op hun sleutelstad. Zo trots, dat dit ook wel...
nldoet

3 x vrijwilligersklussen in Leiden tijdens NLdoet

In heel Nederland worden de handen vrijwillig uit de mouwen gestoken tijdens NLdoet op 15 en 16 maar...