Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hilarisch! Jochem Myjer jaagt Leidse caissière de stuipen op het lijf

Door Carin van der Meij 16 juli 2019

Wat een grappenmaker is het toch. Niet alleen in het theater, ook in zijn privéleven is Jochem Myjer in voor een dolletje. Zo haalde hij een grapje uit bij zijn favoriete caissière in Leiden en liet haar daarmee behoorlijk schrikken. En daar zijn beelden van.

De Leidse cabaretier komt al jaren in de supermarkt waar Lenie werkt en zij is dan ook zijn oogappeltje, zo schrijft Jochem Myjer op Instagram. Hij noemt de caissière ‘de Leidse Sirene’ omdat ze volgens hem zo’n bizar harde lach heeft. Jochem heeft haar gil even uitgetest, door aan haar kassa te doen alsof hij viel. Maar eigenlijk neemt hij haar gewoon in de maling. Let op: de video is zonder geluid.

View this post on Instagram

In mijn favoriete supermarkt in Leiden werkt een caissière die Lenie heet. Ik kom daar al heel lang en Lenie is mijn oogappeltje omdat zij een bizar harde lach heeft. De angst van elke trommelvlies. Daarom noem ik haar al jaren ‘de Leidse Sirene’. Ik nodig haar ook altijd uit bij mijn show en binnen een seconde weet ik altijd waar ze in de zaal zit. Ook als ze schrikt gaat haar gil door de geluidsbarrière. Daar maak ik soms gretig gebruik van. Mijn nep-val-act is de laatste jaren steeds professioneler geworden. Belangrijk is dat je in je val ergens tegen aan slaat en naar je hoofd grijpt zodat de impact nog groter is. Ik kon het niet laten om het ook bij Lenie te doen. Godzijdank kreeg ze geen hartaanval maar de gil was in Leiderdorp nog te horen! Nogmaals sorry Lenie! 😂 (het filmpje is zonder geluid, maar dat is alleen maar gunstiger voor je trommelvlies)

A post shared by Jochem Myjer (@jochemmyjer) on

Lees ook:

Jochem Myjer

Oeps! Fiets van Jochem Myjer in de Leidse grachten (video)

Jochem Myjer had vanmorgen een #fuckmylife momentje. Zijn bakfiets belandde namelijk in de Leidse gr...
Boodschappen winkelen supermarkt

Feitje! Dit is waarom je nooit een Leids nummer hoort in de supermarkten in Leiden

Wij geven toe: tijdens het boodschappen doen, staan wij af en toe lekker mee te zingen op de superma...