Het is officieel: Leiden krijgt een kattencafé

Door Carin van der Meij 18 januari 2019

Weet je nog? Een paar maanden geleden vertelden wij jullie dat de Leidse Chantal Vijlbrief een crowdfunding was gestart om een kattencafé te openen. Nou kattenliefhebbers: hang de vlag maar uit want wij hebben goed nieuws.

Crowdfunding

De crowdfunding van Chantal is geslaagd! De afgelopen maanden heeft de Leidse allerlei acties georganiseerd om het geld binnen te halen. Met dit geld kan zij een kattencafé starten. Op Facebook laat zij weten: “Dank jullie wel allemaal voor alle steun en support, lieve woorden en berichtjes. Ik ben zo dankbaar en zo blij.”

WE HEBBEN HET GEHAAD!!!!Dank jullie wel allemaal voor alle steun en support, lieve woorden en berichtjes!!!!Ik ben zo dankbaar en zo blij!!!!

Posted by Kattencafé Sophie on Wednesday, 16 January 2019

 

Kattencafé Sophie

Na het feestvieren gaat Chantal aan de bak om kattencafé Sophie werkelijkheid te laten worden. Waar en wanneer dit zal zijn is nog niet bekend. Wel weten we hoe het kattencafé eruit komt te zien. Het moet een café worden waar iedereen zich thuis voelt. Waar je omringd wordt door katten en ondertussen kan genieten van een kopje koffie, broodje of taartje. In haar café zullen zes tot acht katten verblijven die afkomstig zijn uit asielen en opvangcentra. En er komen uiteraard voldoende lig- en klimplekjes voor de poezen.

Lees ook:

Luciano

IJspret! Razendpopulaire IJssalon Luciano opent een vestiging in Leiden

Het maakt niet uit of het een warme of koude dag is: er staat altijd een rij voor IJssalon Luciano i...
breestraat leiden sleutelstad

Zin in! 6 x zaken die in 2019 hun deuren openen in Leiden

Pak de agenda er maar bij mensen, want 2019 wordt weer een druk jaar vol leuke nieuwe hotspots die j...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.