BN’er alert! Mark Rutte komt naar Leiden en jij kunt hem zien

Door Carin van der Meij 6 maart 2018

Niemand minder dan onze minister-president Mark Rutte komt binnenkort naar Leiden. Hij is aanwezig bij ‘Collegetour’ een evenement georganiseerd door de Juridische Faculteitsvereniging Grotius. En jij kunt alles live volgen.

Collegetour

Op woensdag 14 maart organiseert J.F.V. Grotius in het Kamerlingh Onnes Gebouw een Collegetour met de premier. Mark Rutte is van 13.30 tot 14.30 uur hierbij aanwezig om te vertellen over zijn werkzaamheden als minister-president en over zijn studententijd hier in Leiden. Ook is er voor Leidse studenten gelegenheid om vragen te stellen. Helaas kun je je hier niet meer voor opgeven. Maar niet getreurd, want je kunt het college wel volgen via een livestream. Terwijl Mark Rutte en de studenten in de Lorentzzaal zitten, kun jij in de Grotiuszaal (A0.51) en Cleveringazaal (C1.31) alles volgen via een livestream. Je kunt zonder aanmelding naar binnen wandelen.

Gemeenteraadsverkiezingen

Het is niet heel toevallig dat Mark Rutte deze maand naar Leiden komt, de gemeenteraadsverkiezingen komen er namelijk aan. Weet jij al op welke partij je gaat stemmen? Niet? Check dan hieronder het Leidse KiesKompas!

Gemeenteraadsverkiezingen

Weet jij al wat je gaat stemmen? Check hier het Leidse KiesKompas!

In de binnenstad van Leiden mag geen horeca meer komen, ja of nee? En moeten Leidenaren nog wel zelf...
Gemeentehuis stadhuis Leiden

Gemeenteraadsverkiezingen in Leiden: dit moet je weten

Je hebt er misschien al over gelezen in de krant of op internet... de gemeenteraadsverkiezingen in L...