Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In Opsporing Verzocht: vermissing van Leidse Karin

Door Redactie indebuurt Leiden 12 november 2019

Het is inmiddels al meer dan twee weken geleden dat voor het laatst iets werd gezien van 51-jarige Leidse Karin Heemskerk. Sinds zondagavond 27 oktober is ze vermist. Vanavond – dinsdag 12 november – besteden de televisieprogramma’s Opsporing Verzocht en Team West aandacht aan de vermissing.

Update: In het water van de Vlietlanden heeft de politie dinsdagmiddag de zwarte Toyota Aygo van Karin Heemskerk gevonden met een lichaam erin. Op 15 november is bekend gemaakt dat het om het lichaam van Karin Heemskerk gaat. De vrouw is niet door een misdrijf om het leven gekomen, maar door een noodlottig ongeval.

De Leidse bezocht op zondag 27 oktober het Alrijne Ziekenhuis. Daarvan zijn beelden en die worden in het programma getoond. Vermoedelijk is zij die avond tussen 22.00 en 22.30 uur in haar woning aan zijn gekomen aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden.

Daarna heeft ze – waarschijnlijk – om kwart voor twaalf die avond haar woning verlaten. Mogelijk in haar zwarte Toyota Aygo, met kenteken 35-ZK-SK. Sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor. Karin (1.68 m) droeg op de dag van de vermissing een blauwgroene jurk met pantermotief.

Zoekactie

Afgelopen week werd een zoekactie gehouden tussen Leiden, Voorschoten en de Vlietlanden. Daarover lees je hier meer. De zoekactie leverde niets op.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond 12 november om 20.35 uur te zien op NPO1.

Lees ook:

museum de lakenhal

Weekendnieuws: zorgen om vermiste vrouw en primeur in Leiden

Het weekend is achter de rug en we moeten weer aan de bak. Om ervoor te zorgen dat je de week up-to-...

Heb jij ze gezien? Rita, Shiva en Tinus worden vermist!

Ojee! Deze drie besnorde schoonheden uit Leiden zijn vermist. Help je mee naar hen uit te kijken?  ...

Op deze plek staat het Alrijne Ziekenhuis in de Ziekenhuis Top 100

Het Alrijne Ziekenhuis, met vestigingen in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn, heeft in de AD...

Meer over

112 Nieuws