Nieuws

Pas op! Het is op dit moment code rood in Leiden

Nieuws
18 januari 2018

Wat een weertje hè? Het is verstandig om thuis te blijven. Er is namelijk door de KNMI in een groot deel van Nederland code rood afgegeven. Ook in Leiden.

Tof! Javier Guzman staat in de Leidse Schouwburg

Shownieuws
18 januari 2018

Heb je het al gezien? Bekende cabaretier Javier Guzman staat 22 en 23 januari in de Leidse Schouwburg. 

Oe lala… Scotch & Soda komt naar Leiden

Nieuw in Leiden
17 januari 2018

Shopliefhebbers mogen in hun handjes knijpen: modeketen Scotch & Soda komt naar Leiden. De winkel zal zich vestigen op de Aalmarkt.

Yes! Leiden is een nieuw muziekfestival rijker

Doen
17 januari 2018

Muziekfans opgelet… Er komt een nieuw festival bij in Leiden. Namelijk Nedernacht: een festival voor Nederpop. Wij zijn benieuwd!

Say what?! Ikea komt hoogstwaarschijnlijk naar Leiderdorp

Nieuws
17 januari 2018

Leidenaren opgelet! Wij hoeven binnenkort niet meer heel ver te reizen om Zweedse meubels te scoren… Het ziet er namelijk naar uit dat Ikea toch echt naar Leiderdorp gaat komen.

Oh nee! Restaurant Meatcave gaat weg uit Leiden

Nieuws
17 januari 2018

Het is echt waar… Het ondergrondse restaurant Meatcave gaat weg uit Leiden. Dat laten zij weten door middel van een brief. Het restaurant geeft de gemeente de schuld van hun sluiting.

Mannen opgelet! Barbershop Miran is nieuw in Leiden

Nieuw in Leiden
16 januari 2018

Mannen van Leiden opgelet! Sinds vandaag – 16 januari – is er een nieuwe barbershop in Leiden. Wij hebben het over Barbershop Miran aan de Stationsweg. Wij namen even een…

Witte of bruine Rembrandtbrug? Wethouder Paul Laudy gaat vrijdag met pont het Galgewater op

Nieuws
16 januari 2018

Er is veel discussie over de Rembrandtbrug in Leiden. Op dit moment is deze brug wit, maar er zijn plannen vanuit de gemeente om hem bruin te verven. Veel Leidenaren…

5 x tips om Blue Monday te overleven

Doen
15 januari 2018

Leegte na de feestdagen, goede voornemens alweer vergeten en de vakantie nog lang niet in zicht. Het is weer Blue Monday: de meest deprimerende dag van het jaar. No worries,…

Dit zijn de gevaarlijkste verkeerslocaties in Leiden

Verkeer
15 januari 2018

De onderzoeksredactie van RTL Nieuws heeft de gevaarlijkste verkeerslocatie van Nederland in kaart gebracht. Helaas zijn er ook een aantal locaties in Leiden te vinden.

Pagina 1 van 12