Nieuws

Er komt misschien een metrolijn van Leiden naar Dordrecht

Nieuws
14 november 2017

De gemeente Rotterdam heeft grootste plannen met het spoor tussen Leiden en Dordrecht. Ze willen het spoor namelijk ombouwen tot een derde metrolijn. 

Deze winkel gaat in het oude pand van schoenenwinkel Sacha

Nieuws
14 november 2017

Het oude pand van schoenenwinkel Sacha op de Haarlemmerstraat blijft niet lang onbemand. De volgende eigenaar trekt eind deze maand al het pand in.

Dit sportieve wereldrecord is in Leiden gevestigd

Sport
13 november 2017

Op 21 mei 2016 meldt Heather Bray zich netjes aan voor de Leiden Marathon. Net als alle anderen had ze een sportieve outfit aan, maar ze had nog iets mee….

In deze buurten in Leiden vind je de meeste singles

Nieuws
11 november 2017

Onze stad met zijn mooie singels, heeft ook heel veel leuke singles. Vandaag, 11 november, wordt het vrijgezellenbestaan gevierd met Singles Day! 

Dit zijn de finalisten van Het Leids Festival van het Levenslied (video)

Nieuws
10 november 2017

Leiden is op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. In de competitie Het Leids Festival van het Levenslied strijden zangers en zangeressen tegen elkaar voor de eer, een geldprijs…

Yes! Er komen waarschijnlijk extra treinen op traject Leiden-Utrecht

Verkeer
9 november 2017

Goed nieuws voor alle Leidenaren die per trein naar Utrecht moeten reizen. Het ziet er naar uit dat er extra treinen komen op het traject Leiden-Utrecht. 

Gespot! Er zijn weer oliebollenkramen in de stad

Eten & drinken
9 november 2017

De wintermaanden zijn niet altijd bij iedereen geliefd. Het wordt donkerder en kouder. Daar kunnen veel mensen maar moeilijk aan wennen. Wat wél leuk is aan de wintermaanden zijn de…

Fact! Veel stelletjes uit Leiden zijn superslim

Nieuws
8 november 2017

Stelletjes opgelet! Kom je uit Leiden en ben je in een relatie? Dan is dit een leuk onderzoekje die je dag weer goed maakt of in ieder geval je ego. 

Feest! Morgen start een vierdaags stadsfestival in Leiden

Uitje van de week
8 november 2017

Haal de feesttoeters en slingers maar uit de kast want Leiden viert feest. Er is de afgelopen maanden (en nog steeds) flink gebouwd aan de Catharinasteeg en omgeving. Om te…

O nee! What happened to Sacha?

Nieuws
7 november 2017

Tijdens ons rondje door de binnenstad schrokken we toch wel even flink! Het grote pand van schoenenwinkel Sacha staat plotseling leeg. Dit is er aan de hand! 

Pagina 1 van 5