Sadhana van Easyslim.nu: ‘Dit is afslanken anno 2018’

Aangeboden door Easyslim.nu Leiden 13 november 2018

Hoe het werkt

”Veel mensen willen afslanken,” vertelt Sadhana. ”Sommigen maar een paar kilo’s, andere hebben veel overgewicht. Vaak komen mensen hier omdat afvallen met een dieet of sporten maar niet wil lukken. Bij ons zien mensen wel snel resultaat.” Hoe werkt het dan? Nou, mensen die af willen slanken en spieren willen kweken, worden voor ongeveer 40 minuten per sessie op de behandeltafel aan een revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel je lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die ook je vetten gaan ‘verbranden’. Je kunt met deze methode zo heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aanpakken.

easyslim leiden
Beeld: indebuurt Leiden

Meer dan afslanken

Als klant krijg je een op maat gemaakt programma om je persoonlijke doel te halen. Het resultaat is bij ieder persoon anders, maar zeker is wel dat je centimeters gaat verliezen. Want bij een gemiddelde sessie worden je spieren met een capaciteit van 94% getraind. Ter vergelijking: tijdens een gemiddelde sportsessie ligt dit rond de 28%. En je hoeft er dus geen vinger voor op te tillen! Sadhana: ”Dit is dus ook ideaal voor mensen die vanwege gezondheidsproblemen of blessures niet kunnen sporten. Of voor mensen die te weinig tijd hebben om regelmatig naar de sportschool te gaan.”

Easyslim.nu studio in Leiden | Beeld: Easyslim.nu

Huiskamersfeer

Bij Easyslim.nu Leiden heerst een hele gezellige, huiselijke sfeer. De vestiging wordt gerund door Sadhana, zij was zelf ook ooit klant van Easyslim. Sadhana was zo enthousiast over de resultaten van deze afslankmethode, dat ze besloot om een eigen studio te beginnen. Feeling met de klant is erg belangrijk voor Sadhana.”Ik merk dat mensen die voor de eerste keer komen zich wat onzeker voelen, maar als ze eenmaal bekend zijn dan voelen ze zich hier helemaal thuis.” Bij de studio waan je je in een huiskamersfeer en daar is bewust voor gekozen. Sadhana: ”Ik wil voor iedereen de drempel verlagen om naar een afslankstudio te komen. En dat mensen hier vrolijk de deur weer uitgaan.”

easyslim Leiden
Bedankkaartje van klant | Beeld: Sadhana

Ervaringen

Dat Easyslim werkt, bewijzen de ervaringen van Sadhana’s klanten. Zo vertelt klant Miranda over haar behandelingen: ”Na een aantal behandelingen voelde ik mij energieker en ik zag dat de omvang rond mijn heup en billen minder werd. Ik zie na iedere behandeling hoe mijn omvang verandert en ik ben superblij dat je op deze manier kan afvallen op plaatsen waar je normaal gesproken met lijnen niet afvalt.” Ook klant Annelies is heel tevreden: ”Sinds 3 weken onderga ik een afslankbehandeling via Easyslim.nu in Leiden. Sadhana is mijn behandelaar en zij weet mij erg te motiveren en te stimuleren. Na de proefbehandeling was ik al 12 cm kwijt. Nu, na drie officiële behandelingen, ben ik al van maat 42 naar maat 40 gegaan!”

Meer weten over Sadhana? Zij verscheen eerder in Ondernemer uitgelicht:

easyslim leiden

Sadhana van Easyslim: ‘Mensen worden al blij als ze hier binnenkomen.’

Deze week in 'Ondernemer uitgelicht' zijn we op bezoek bij Sadhana van Easyslim Leiden. En dat is he...

Ben je nieuwschierig naar Easyslim? Lees dan ook dit artikel:

easyslim

Afvallen terwijl je aan een apparaat ligt: 5 vragen over deze bijzondere methode

Afvallen, zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of continu groene smoothies naar bin...

Easyslim.nu Leiden beauty en wellness

Nu open09:00 - 21:00

Middelstegracht 87B ( UNIT 4) , Leiden

Bekijk meer:beauty en wellness