Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe leuk! Waag organiseert een hutspot wedstrijd en je kunt zelf meedoen

Aangeboden door Waag 9 september 2019

Staan jouw vrienden en familie te trappelen om bij jou aan te schuiven op 2 oktober? Is jouw hutspot wéreldberoemd in Leiden? Dan moet je snel even verder lezen, want wij hebben dé wedstrijd voor jou. Restaurant Waag organiseert namelijk een heuse hutspot wedstrijd! Dit is wat je moet weten. 

Hutspot wedstrijd bij Waag

Heb jij het recept van de ultieme hutspot in handen? Dan is dit je kans om het aan heel Leiden te showen. Dit jaar organiseert Waag namelijk een zoektocht naar de lekkerste hutspot van Leiden. De wedstrijd wordt gehouden op 30 september en er is plek voor 20 deelnemers. Zij mogen de dag voor de wedstrijd de basisingrediënten op komen halen bij Waag.  Hier mogen zij zelf nog ingrediënten aan toevoegen. Op voorwaarde natuurlijk, dat ze met een recept werken.

De beste hutspot

Een vakjury en een publieksjury zal alle deelnemende hutspotjes beoordelen. Er vallen verschillende mooie prijzen te winnen, met als belangrijkste prijs een plekje op de kaart van Waag! De winnende hutspot zal namelijk in naam van de winnaar worden gemaakt door Waag en een week lang naast de kaart worden geserveerd. Hoe leuk is dat?

Meedoen?

Ben jij een echte hutspotkoning(in) en zie jij jouw naam al op de kaart van Waag staan? Geef je dan snel op. Je kunt je aanmelden via [email protected]. En wees er snel bij, want vol is vol!


Meer over Waag ontdekken?

Waag restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Aalmarkt 21, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca