Word jij gezocht? 3 x flirts in de trein in Leiden

Door Lotte van den Elsen 14 augustus 2018

Heb jij wel eens een oogje gehad op iemand die je zag in de trein? Speciaal voor alle treinflirts bestaat er een speciale website: treinflirt.nl. Ook in Leiden werd er de afgelopen tijd wat afgesjanst. Lees verder…

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lange man zoekt Aziatische dame

Deze treinflirt vond plaats op 2 augustus in de trein vanaf Haarlem richting Vlissingen. De schrijver van het bericht zag een Aziatische dame bij het instappen op station Haarlem. Tijdens het reizen werd er stilletjes contact gemaakt: ”We wisselden meerdere nieuwsgierige blikken uit, lachten naar elkaar, je zei me gedag toen ik ging zitten en bij het weggaan. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt!” De dame in kwestie stapte uit op station Leiden Centraal. Herken jij jezelf in dit bericht? Je leest hier de hele oproep.

Man in houthakkershemd gezocht

Op de ochtend van 29 juli ontmoette de schrijfster van dit bericht een vriendelijke man in een houthakkershemd en een blauwe spijkerbroek. Zij stapte in op Leiden Centraal in de trein richting Vlissingen. ”We hadden meteen oogcontact en een blik van verstandhouding vanwege twee passagiers manoeuvrerend met koffers en ik kwam tegenover je zitten. Je ging verzitten vanwege de zon en je zat toen schuin tegenover me. Je had zo’n vriendelijke open uitstraling!” Meer lezen? Bekijk hier het bericht. 

Leidse student gezocht

Mathijs is op zoek naar een Leidse student genaamd Anke. Zij studeert in Leiden en woont in Den Haag. Tijdens het wachten op de trein vanaf Amsterdam hebben de twee elkaar ontmoet. Dit was op 4 augustus. ”We hebben gepraat met elkaar. Je had net je studie neuropsychologie afgerond, in Leiden. Je was van plan om binnenkort een rondreis te gaan maken naar Thailand/door Azië.” De hele oproep lees je hier. 

Is jouw ontmoeting al weer eventjes geleden? Bekijk dan ook deze treinflirts:

trein

Fjiet fieuw! 3 x hartstocht in de trein in Leiden

Heb jij wel eens een oogje gehad op iemand die je zag in de trein? Speciaal voor alle treinflirts be...

Op zoek naar een leuke date? Misschien is dit iets voor jou!

cocktail drankje proost zomer

Datetime! Leidse vrijgezellen kunnen deze zomer op een cocktaildate

De zomer is dé perfecte tijd om op zoek te gaan naar de liefde. Wil jij niet meer alleen door het le...
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶