Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Check deze loveshoot van René en Jolien (en win zelf ook zo’n fotoshoot)

Aangeboden door Helena and Sisters 12 februari 2020

Wat spettert de liefde toch van deze foto’s af! Leidse fotograaf Helena Migic van Helena and Sisters maakte afgelopen week foto’s voor een loveshoot van dichter René Oskam en zijn vriendin Jolien. En die foto’s moeten we – zo net even voor Valentijnsdag – met je delen, want wat zijn ze mooi! Om het nog mooier te maken: Helena geeft een fotoshoot weg en die kun je winnen. We vertellen je meer.

Helena maakt foto’s van allerlei mooie momenten. Behalve loveshoots, doet ze onder andere ook newbornfotografie en trouwfotografie. “Het ene moment kan ik mijn affiniteit in mode en styling kwijt als ik foto’s maak voor de leukste modewinkels in Leiden en het andere moment ben ik getuige van een overvloed aan liefde bij jonge ouders en hun pasgeboren baby. Ik hou van de afwisseling!”

De loveshoot van René en Jolien

Helena: “Ik zie schoonheid in iedereen. Iedereen is anders en beleeft dingen anders. Ik ben er om hier een glimp van op te vangen en het te vereeuwigen.” En dat deed ze ook voor René en Jolien. Check hieronder foto’s van de loveshoot die Helena heeft gemaakt. Meer over de winactie lees je onder de foto’s.

Foto: Helena and Sisters
Foto: Helena and Sisters
Foto: Helena and Sisters
Foto: Helena and Sisters
Foto: Helena and Sisters
Foto: Helena and Sisters
Foto: Helena and Sisters
Foto: Helena and Sisters

Win een fotoshoot

Jij maakt nu kans om fotoshoot te winnen t.w.v. €325,- (inclusief btw), want Helena geeft er één weg. Helena: “Denk hierbij aan een fotoshoot samen met je geliefde, een familieshoot of een newborn/babyshoot. Maar het kan ook voor een portret of content voor je bedrijf of Instagram.” Een fotoshoot met Helena bestaat gemiddeld uit zo’n 35+ foto’s. Genoeg om er een mooi boekje van te maken.

Wat je moet doen om kans te maken? Schrijf een zin waarom juist jij de fotoshoot moet winnen. Of als je het cadeau wilt geven: schrijf in één zin waarom die persoon dit verdient. Deel deze zin onder de post van dit artikel op de Facebookpagina van indebuurt Leiden. Helena maakt de winnaar op 26 februari 2020 op haar Instagram stories bekend.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Helena and Sisters. Meer over Helena and Sisters ontdekken?

Helena and Sisters fotografen

, Leiden

Bekijk meer:fotografen