Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Is 2020 een topjaar voor jou? Dan horen we graag je verhaal!

Door Lidwien Arndt 2 december 2020

Zoek je op Google naar ‘2020 meme’ dan vind je allerlei plaatjes die hetzelfde bevestigen: 2020 is geen best kalenderjaar voor de wereld. Toch zullen er ongetwijfeld Leidenaren zijn die – ondanks alles – wél kunnen zeggen dat dit een topjaar is. Klinkt dat herkenbaar? Dan komen we graag met je in contact.

2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Ons dagelijks leven is door corona ingrijpend veranderd en zo’n beetje iedereen heeft de afgelopen maanden te maken gehad met de gevolgen van het virus. Misschien ben je wel je baan kwijtgeraakt, heb je zelf corona gehad, of ben je een familielid aan de de ziekte verloren. Toch zijn er ook lichtpuntjes: er ontstaan bijzondere initiatieven in de stad en ondanks alle aanpassingen weten we de mooie momenten in het leven nog steeds met elkaar te vieren.

Tekst loopt door onder de Instagram-post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door No Chill (@nochill)

Wát een jaar!

En misschien zijn er voor jou persoonlijk ook wel redenen geweest om de slingers op te hangen afgelopen jaar. Je hebt bijvoorbeeld je baan op durven te zeggen om je eigen bedrijf te beginnen, je vond de liefde van je leven tijdens een coronaproof wandeldate, of woont na maanden klussen dan eindelijk in je droomhuis. Wat het ook is, we horen graag waarom jij 2020 tóch een topjaar vindt. Mail je verhaal en een foto van jezelf naar [email protected] en wie weet zie je jezelf binnenkort terug op indebuurt Leiden.

Lees ook:

José en Guno werden verliefd in coronatijd: ‘Hij stopte een lief kaartje met zijn nummer in mijn brievenbus’

In gekke tijden als deze kunnen we allemaal wel wat warme verhalen gebruiken. Daarom gingen we op zo...

Ondernemen in coronatijd: 5 x creatieve initiatieven uit Leiden

Verhalen van ondernemers, we zijn er dol op bij indebuurt. En als het dan ook nog inspirerende verha...

Dit is het Leidse stel achter @date.idee: ‘We gaan al vijf jaar lang, elke maand op mystery date’

Het is zover: je hebt een date. Maar dan komt het grote dilemma: wát gaan jullie doen? Marike (29) e...