Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

indebuurt Leiden is live!

Door Lotte van den Elsen 19 september 2017

Het is zover! Indebuurt Leiden is live. En dat betekent dat wij, Carin en Lotte, je dagelijks gaan vermaken met leuke nieuwtjes, uitjes, eettentjes en de mooiste verhalen over de mooiste stad van Nederland.

Wie zijn wij?

Ik ben Lotte van den Elsen, ik ben 24 jaar en ik woon nu zo’n vijf jaar in Leiden. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd in Nederlandse literatuur en ik ben blij dat ik nu zelf als schrijver aan de slag ga bij indebuurt. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop (ik ben een enorme filmfanaat) en ik houd ook wel van een avondje stappen, vooral als erbij gedanst wordt. Ik kijk ernaar uit om als commercieel redacteur van indebuurt jullie te gaan vermaken met leuke artikelen over de mooiste stad van Nederland! Benieuwd wat mijn favoriete plekjes in Leiden zijn? Lees het hier.
Vanaf begin oktober word ik vergezeld door Carin van der Meij, zij gaat aan de slag als community manager en zorgt ervoor dat jullie altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes. Benieuwd naar wat Carin de hotspots van Leiden vindt? Dat lees je hier!

Wat ga je zien op indebuurt Leiden?

Alles waarvan je een lach op je gezicht krijgt! Van bijzondere verhalen van ondernemers tot verhalen van locals die hun favorieten plekjes laten zien. Waar je goedkoop uiteten kunt, welke winkels en restaurants hun deuren gaan openen en welke evenementen er georganiseerd worden.

We kunnen jullie hulp altijd gebruiken. Valt je iets op? Ken je iemand met een goed en/of leuk verhaal of ben je zelf iemand met bijvoorbeeld een bijzondere hobby? Deel het met ons! Stuur een mail naar [email protected] of vul het formulier ‘tip de redactie‘ in. En vergeet vooral niet ons te volgen op social media.

indebuurt Leiden Facebookpagina
indebuurt Leiden op Instagram

Hopelijk tot snel!

Meer over

Leidenaren