Favorieten van

Leuk volgens local Licette: ‘Ik noem dit altijd de Jordaan van Leiden’

9 maart 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week deelt Licette haar vijf hotspots in Leiden. 

Check it out! Dit zijn volgens jullie drie leuke buurtwinkels in Leiden

2 maart 2019

In de binnenstad van Leiden kun je enorm veel winkels vinden. Wij waren wel eens benieuwd naar de verborgen parels die je kunt vinden in de woonwijken van Leiden. Daarom…

Gezocht! Deel jouw leukste hotspots van Leiden op indebuurt

23 februari 2019

Iedereen heeft zijn of haar eigen favoriete plekjes in de sleutelstad. Wij zijn op zoek naar enthousiaste Leidenaren die het leuk vinden om deze plekjes te delen op indebuurt. 

Deze zes hotspots in Leiden worden getipt door bekende bloggers

16 februari 2019

Leiden zit vol met hippe lunchtentjes, restaurants en cafés. En we kunnen er geen genoeg van krijgen. Regelmatig bezoeken bloggers onze stad en bloggen zij over hun favoriete plekjes. Wij speurden…

Oproep! Wat is volgens jou de leukste buurtwinkel van Leiden?

16 februari 2019

In de binnenstad van Leiden barst het van de winkels. Maar de echte locals, die gaan naar de buurtwinkel in hun eigen wijkje. Wij zijn wel eens benieuwd: welke buurtwinkel…

Meggie deelt vijf glutenvrije hotspots in Leiden: ‘Ze doen hier echt moeite voor je’

9 februari 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week deelt Meggie haar vijf glutenvrije hotspots in Leiden. 

Leuk volgens local Pip: ‘Ze hebben hier de lekkerste tosti’s van Leiden’

2 februari 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week deelt Pip haar vijf hotspots in Leiden. 

Leuk volgens local Lonneke: ‘Dit is een perfecte winkel om cadeautjes te scoren’

26 januari 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week deelt Lonneke haar vijf hotspots in Leiden. 

Leuk volgens local Judith: ‘Ik moet daar een paar keer per jaar opklimmen’

19 januari 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week deelt Judith haar vijf hotspots in Leiden. 

Leuk volgens local Ruby: ‘De geur van versgebakken brood komt je al tegemoet’

12 januari 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week deelt Ruby haar vijf hotspots in Leiden. 

Pagina 1 van 9