8 x in deze horecazaken in Leiden wil je de feestdagen vieren

Aangeboden door Rebel Horeca Groep

Hohoho! Heb je geen zin om te koken deze kerst, zoek je een plek voor een gezellige kerstborrel of wil je weten waar er oud & en nieuwfeestjes zijn in Leiden? Rebel Horeca zet voor jou op een rij waar je deze feestdagen kunt borrelen en dineren. Plus: sommige restaurants hebben speciale arrangementen!

Pakhuis Leiden

Sinterbrunch

Op zondag 27 november organiseert Pakhuis Leiden een Sinterbrunch. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je je buik rond eten en rond 12.30 uur brengen de pieten kadootjes voor de kinderen tot 10 jaar. Volwassenen betalen 17,50 euro en het tarief voor kinderen tot 10 jaar is 12,50 euro.

Kerstontbijt en kerstbrunch

Ook de kerstdagen vier je bij Pakhuis Leiden. Eerste kerstdag, zondag 25 december, kun je tussen 9.00 en 12.00 uur ontbijten. Op zowel eerste als tweede kerstdag is er ook een kerstbrunch. Op 25 december vanaf 12.00 uur en op 26 december vanaf 11.00 uur.

Het kerstonbijt en de kerstbrunch worden aan tafel geserveerd voor die extra luxe beleving. Voor volwassenen is dit 23,50 euro en voor kinderen tot 10 jaar 17,50 euro. Drankjes zitten hierbij niet inbegrepen.

Kerstdiner

Op tweede kerstdag organiseert Pakhuis Leiden een uitgebreid kerstdiner. Verwacht een luxe selectie van hapjes als voorgerecht, een verrassende spoom als tussengerecht, keuze uit drie hoofdgerechten (vegan, vis of vlees) en een grand dessert. Uiteraard is er ook een lekker diner voor kinderen. Volwassenen betalen 39,50 euro en kinderen tot 10 jaar 17,50 euro.

Bekijk het complete aanbod voor Sinterklaas en kerst of reserveer snel bij Pakhuis Leiden om zeker te zijn van jouw plekje!

Openingstijden

Op zaterdag 31 december en zondag1 januari is Pakhuis Leiden gesloten.

Grand Café Pakhuis Leiden is rond kerst 2022 en oud & nieuw open
ARCHIEFFOTO

Van Buuren

Sinterklaasetagère

Vier alvast Sinterklaas bij Van Buuren. Op zondag 4 december reserveer je bij Grandcafé Van Buuren een sintetagère. Vanaf 11.00 uur staan diverse sandwiches, een miniquiche, sintzoetigheden en ander lekkers voor je klaar. Voor volwassenen is dit 17,50 en voor kinderen tot 10 jaar 12,50 euro, beiden exclusief drankjes.

Feestdagenetagère

Van 23 tot en met 26 december kun je ook genieten van een nog uitgebreidere feestdagenetagère bij Van Buuren. Het tarief voor volwassenen is 23,50 euro en voor kinderen tot 10 jaar 17,50, beiden exclusief drankjes. Daarnaast heeft Van Buuren een aantal feestelijke drankjes en drank-arrangementen. Bekijk alle feestelijke etagères en arrangementen of reserveer snel bij Grandcafé Van Buuren.

Grandcafé Van Buuren in Leiden is rond Sinterklaas, kerst en oudjaar 2022 open voor uit eten gaan en borrelen

Aperitivo

Op maandag 26 december heeft Aperitivo de speciale Italiaanse proeverij Kerst Taste of Aperitivo. In vier gangen geniet je van het beste dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Reserveren kan per twee personen en er is ook een vegetarisch menu. Voor de Kerst Taste of Aperitivo betaal je 37,50 per persoon exclusief drankjes.

Elke laatste donderdag van de maand is het cocktailavond bij Aperitivo. Donderdag 29 december is er een speciale uitgebreide editie! Voor een klein prijsje van 25 euro geniet je van live dj-muziek, twee cocktails en 2 rondes van de taste gerechtjes. Wil je alleen cocktails komen drinken? Geef dat dan aan bij de reservering.

Wil je tijdens de feestdagen borrelen of dineren bij Aperitivo? Reserveer dan snel zodat je zeker weet dat ze een tafeltje voor je vrij hebben!

Italiaans restaurant Aperitivo in Leiden is open met kerst 2022

Einstein

Ook bij Einstein kun je de feestdagen vieren! Op zaterdag 31 december organiseert Einstein vanaf 23.00 uur een oud & nieuwfeest. Kom je na 0.00 uur binnen, dan kost een kaartje 5 euro aan de deur. Op zondag 1 januari kun je vanaf 11.00 uur iedereen een fijn nieuwjaar wensen.

Van 8 december tot en met 8 januari is er een drijvende ijsbaan voor de deur van Einstein. Voor of na het schaatsen kun je heerlijk aanschuiven voor een verwarmend drankje met een lekker stuk taart of een van de fijne gerechten. Kijk voor het menu of om te reserveren op de website van eetcafé Einstein.

FREDDY*S GASTROBAR

Op oudejaarsdag, zaterdag 31 december kun je proeven van FREDDY*S FAVOURITES: een combinatie van twee gerechtjes naar keuze en twee wijnen of speciaalbieren. Per persoon betaal je 22,50 euro en voor een extra gerechtje 7 euro.

De andere dagen kun je genieten van het reguliere aanbod. De ultieme manier om écht kennis te maken met de veelzijdigheid van de gastrobar is FREDDY*S Experience. Voor de vaste prijs van 35 euro per persoon van kies je vier gastro gerechten en ontdek nieuwe smaken en verrassende favorieten.

Wil je kerst of oudjaar 2022 bij FREDDY*S GASTROBAR niet missen, of wil je FREDDY*S FAVOURITES of FREDDY*S Experience beleven? Reserveer snel een tafel.

Bij FREDDY*S GASTROBAR in Leiden kun je met kerst 2022, sinterklaas en op oudjaar komen eten, dineren of brunchen
ARCHIEFFOTO

Café De Kroeg

Naast Einstein is ook Café De Kroeg open tijdens oud & nieuw. Ook tijdens de feestdagen kun je hier uit eten gaan. De deur is op zaterdag 31 december open vanaf 0.00 uur voor het oud & nieuw-feest. Kaartjes à 5 euro koop je aan de deur.

Kijk op Facebook voor de nieuwste updates over Café De Kroeg.

Café de Kroeg
ARCHIEFFOTO

De Bruine Boon

Bij De Bruine Boon kun je ook tijdens de decembermaand een van de dinerspecials bestellen. Voor 12,50 euro eet je saté met friet (van woensdag tot en met zaterdag) en voor 15 euro biefstuk met friet of brood (zondag tot en met dinsdag).

Wil je komen eten of drinken bij De Bruine Boon rond de kerstdagen of oud & nieuw? Kijk voor het menu of om te reserveren op de website van De Bruine Boon.

Eetcafé De Bruine Boon is open rond de feestdagen 2022

Buddhas

Wil je authentiek Thais eten deze feestdagen? Ga dan naar Buddhas aan de Botermarkt of bestel de smakelijke gerechten. Bij afhalen voor 18.30 uur krijg je 20 procent korting! Liever bezorgd? Bestel dan via Thuisbezorgd.nl.

Wil je liever in het restaurant eten? Maak dan een reservering.

Restaurant Buddhas in Leiden is open tijdens de kerst 2022

Eerste event van 2023

Zet maar een rode cirkel om zondag 8 januari 2023 in je agenda, dan is het weer tijd voor de Leidse WijnSpijs Wandeling. Loop van restaurant naar café en smul van lekkere hapjes en wijntjes. Je kunt in ieder geval het volgende verwachten:

 • Zes verrassende gerechten die door topkoks voor jou worden gekookt
 • Zes bijpassende wijnen
 • Zes bezoekjes aan de bijzondere horeca van Leiden

De ticketverkoop sluit vrijdag 6 januari om 22.00 uur. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Cadeautip

Weet je niet wat je cadeau kan doen deze feestdagen? Wil je een echt Leids kerstcadeau geven? Met een Rebel cadeaukaart geef je een superlekkere beleving cadeau! Hiermee kun je eten of borrelen bij alle locaties van Rebel Horeca, ook buiten Leiden. Je bestelt hem eenvoudig online.

De Rebel Horeca cadeaukaart is een leuk kerstcadeau en kun je uit eten gaan en borrelen bij ruim 10 restaurants in Leiden en Amsterdam
Foto: Rebel Horeca

Rebel Horeca Groep

5,0
(4)

Pieterskerkgracht 3, 2311 SZ Leiden

Meer informatie

Rebel Horeca Groep

5,0
(4)

Pieterskerkgracht 3, 2311 SZ Leiden

Meer informatie

Meer in deze categorie

Kerst Leiden

Ga naar “Kerstboom ophalen! Dit is het ophaalschema in Leiden (2023)”

Kerstboom ophalen! Dit is het ophaalschema in Leiden (2023)

Ga naar “Vaarwel kerstboom! Leiden introduceert de kerstbomenboot”

Vaarwel kerstboom! Leiden introduceert de kerstbomenboot

leiden sleutelstad beestenmarkt
Ga naar “Uittip! Je kunt in Leiden naar een silent disco op schaatsen”

Uittip! Je kunt in Leiden naar een silent disco op schaatsen

schaatsen

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Alpro van € 2,89 voor € 0,99”

Alpro van € 2,89 voor € 0,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Alle A-merk mondverzorging* van € 3,98 voor € 1,99”

Alle A-merk mondverzorging* van € 3,98 voor € 1,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Luxe bedsprei € 12,99”

Luxe bedsprei € 12,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 4 februari 2023
Ga naar “Remia saus van € 2,09 voor € 1,19”

Remia saus van € 2,09 voor € 1,19

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Nutella winter hazelnootpasta € 4,99”

Nutella winter hazelnootpasta € 4,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting”

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting

 • De Klerk
 • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Medewerker Facilitaire Dienst”

Medewerker Facilitaire Dienst

 • Universiteit Leiden
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Fulltime verkoper”

Fulltime verkoper

 • Budget Home Store XL Zoeterwoude
 • Fulltime

Topper

Agenda

Ga naar “Gluren bij de Buren”

Gluren bij de Buren

 • 5 februari 2023