Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jam! Waag organiseert een kerstbrunch en je kunt nog reserveren

Aangeboden door Waag 22 november 2018

De kerstdagen: die draaien om familie, gezelligheid en… lekker eten natuurlijk! Heb je geen zin om zelf uren in de keuken te sloven? Dan hebben wij goed nieuws. Waag organiseert een kerstbrunch!

Kerstbrunch

Zowel op Eerste als Tweede Kerstdag kun je bij Waag terecht voor een kerstbrunch. Deze bestaat uit een buffet van warme gerechtjes zoals pasteitjes en pancakes, maar ook koude gerechten zoals carpaccio, couscoussalade en croissantjes. (Bekijk hieronder de menukaart) Natuurlijk doen zij er met kerst nog een schepje bovenop en kun je ook nog eens genieten van een dessertbuffet met truffeltaart, cheesecake en -houjevast- een chocoladefontein. De kerstbrunch wordt georganiseerd op beide kerstdagen tussen 11.00 en 13.30 uur. De kosten hiervoor bedragen €37,50 en je kunt online reserveren. 

Lunch & Diner

Is brunchen niet helemaal jouw ding maar wil je wel een hapje buiten de deur eten tijdens Kerst? Dan zijn er natuurlijk ook nog andere opties. Zo kun je tussen 13.30 en 16.00 uur à la carte lunchen bij Waag. ’s Avonds kun je genieten van een kerstdiner. Dit diner bestaat uit drie gangen en je hebt telkens keuze uit verschillende gerechten. (Bekijk hieronder de menukaart.) Dit menu kost €45,- Er wordt gedineerd in twee shifts: je kunt om 16.00 uur aanschuiven of om 20.00 uur.

Beeld: Waag

Wekelijkse brunch

Hartstikke leuk allemaal natuurlijk, maar misschien ben jij tijdens de feestdagen wel bij familie, in een andere stad of sta je op de ski’s. Niet getreurd: sinds kort verzorgt Waag namelijk elke week een uitgebreide brunch. Elke zondag kun je voor €18,50 genieten van het brunchbuffet met diverse broodjes, soepen, yoghurtjes en fruit. Smullen!

Huis van Sinterklaas

Voordat we beginnen aan Kerst, vieren we natuurlijk eerst nog Sinterklaas. Leuk om te weten: in Waag is vanaf 25 november het Huis van Sinterklaas. Kids kunnen hier een speurtocht doen en hun pietendiploma halen. Hier kun je zien hoe dat er vorig jaar uit zag. 

borrelen bij waag

Cheers! 5 x dit is waarom wij graag borrelen bij Waag

Of je nu proost met collega's op de vrijdagmiddag of met je vriendengroep een avondje doorzakt: borr...

Ask the crew! Dit zijn de 5 favoriete gerechten van Waag

Uit eten gaan, is dat ook één van jouw favoriete hobby's? In Leiden heb je veel mooie plekken om lek...


Meer over Waag ontdekken?

Waag

restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Aalmarkt 21, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca