Team indebuurt Leiden

De redactie van indebuurt Leiden werkt vanuit Nieuwe Energie in Leiden. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Leiden te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Leiden

indebuurt Leiden
3e Binnenvestgracht 23C
2312 NR Leiden

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Leiden

Lotte van den Elsen

Commercieel Redacteur indebuurt Leiden Lotte

Lotte woont sinds 5 jaar in Leiden en is oud-student van de Leidse Universiteit. Haar ideale dag in de stad begint met lekker brunchen bij koffiehuis de Catwalk op de Beestenmarkt, daarna een filmpje pakken in een van de Leidse bioscopen en ’s avonds de Macarena dansen op een 90’s feest in Gebr. de Nobel.

E: [email protected]

Carin van der Meij

Community Manager carin

Carin is geboren en getogen in de Bollenstreek. Haar ideale dag in Leiden ziet er als volgt uit: in de ochtend kopje koffie drinken aan de Oude Rijn om vervolgens over de markt te struinen. Daarna met net iets te volle tassen wederom neerploffen op een terras om het af te sluiten met een drankje. In de avond kokkerellen met de verse producten van de markt en daarna de hort op met vrienden.

E: [email protected]

 

Davy Rosbak

Gastfotograaf davy

Davy is geboren in Uden, maar woont sinds vier jaar in Leiden. Hij is student Forensisch-ICT aan de Hogeschool Leiden. Als hij niet de hele dag achter zijn computerscherm te vinden is voor zijn studie, gaat hij graag mountainbiken of wielrennen. Ook maakt hij graag een rondje door Leiden om de grachten op de gevoelige plaat vast te leggen. Behalve voor indebuurt fotograaf hij ook andere evenementen en producten. Bekijk zijn foto’s op zijn website davyrosbak.nl.

Frances Doderer

Gastredacteur

Frances is geboren in Leiderdorp, heeft 10 jaar in Amsterdam gewoond en mag zich nu al drie jaar een Leidse glibber noemen. Altijd met taal in de weer is ze dan ook copywriter in hart en nieren. Over nieren gesproken: ze heeft een voorliefde voor speciaalbier, het liefst van lokale makelij natuurlijk. Schrijft behalve voor indebuurt ook over haar geliefde stad op haar eigen blog www.hetverleiden.nl.

Ruby van Pelt

Gastredacteur ruby

Ruby studeert communicatie aan Hogeschool Leiden. Voor haar studie en werk is ze dus regelmatig in het gezellige Leiden te vinden. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te fotograferen, taarten te bakken, te reizen of met vrienden eropuit te gaan. Haar ideale dag in Leiden is de dag starten met een heerlijke koffie, daarna door de straatjes struinen in het Pieterskwartier en vervolgens lunchen bij een van de vele lunchtentjes aan de Nieuwe Rijn.

Simone Both

Gastredacteur simone both

Simone woont nu twee jaar in Leiden en zij is hier naartoe verhuisd voor haar opleiding Midden-Oostenstudies. Als Simone niet aan het studeren is, kun je haar vaak vinden in de Leidse musea, de Haarlemmerstraat of polderpark Cronesteyn. Daarnaast sport zij veel en gaat ze ’s avonds graag iets eten of drinken aan de Nieuwe Rijn.