Het team

Team indebuurt Leiden

De redactie van indebuurt Leiden zit midden in Leiden in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Leiden te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Leiden

indebuurt Leiden Meelfabriekplein 2E 2312 LK Leiden

Navigeer naar

Redactie indebuurt Leiden

Mart Spierdijk

Community Manager

Mart smult van mooie verhalen en nieuwtjes die Leiden als stad te vertellen heeft. Jarenlang woonde hij zelf in de binnenstad: in een steegje van het Rapenburg, maar sinds vorig jaar is hij met zijn vriendin verhuisd naar de nieuwe, bruisende wijk bij het Bio Science Park. Om te ontspannen is hij vaak met sport bezig en daarin zijn voetbal, tennis en padel favoriet. Ook is hij altijd te porren voor een (bord)spelletje, waarin hij meestal slechter is dan gehoopt. Zijn favoriete plekken in de stad zijn Scarlatti voor het terras, Bistro Raphael voor een kop koffie met uitzicht over de markt, Lemmy's of De Uyl voor een verdiend biertje en het park bij Molen de Valk voor de laatste zonnestralen van de dag.

Sophie Halstein-Omtzigt

Commercieel Redacteur

Sophie is geboren in Zoeterwoude. Ze is met een omweg via de Bollenstreek weer 'terug' naar Leiden verhuisd om te gaan samenwonen met Maurice en studeren. Inmiddels is ze met hem getrouwd op het stadhuis van Leiden en mama van haar dochtertje Faya. Uitgaan doet ze het liefst in één van de vele barretjes in haar eigen favoriete stadje, maar buiten de stad worden ook minitripjes, weekendjes weg en verre reizen gepland.

Kian Danaie

Commercieel Redacteur

Sinds zijn studententijd is Kian verknocht aan de sleutelstad. Zijn motto is dan ook: 'niet volgen maar Leiden'. In de vrije uurtjes knutselt hij het liefst muziek in elkaar. Misschien heb je hem ooit wel on stage gezien met zijn bandje, als rapper of zelfs als dansende koe in de Leidse party-act Kip, Paard, Koe! Wil je meer weten over Kian? Lees dan het artikel hieronder!

Buurtbijdragers

amber

Amber Bakker

Gastredacteur

Amber is geboren in Leiderdorp, maar is drie jaar geleden in Leiden op kamers gaan wonen. Ze studeert Creative Business in Amsterdam. Leiden kon ze niet achterlaten, vandaar dat ze nu elke dag op en neer reist. Amber zit in haar vrije tijd het liefst op een van de terrasboten aan de Nieuwe Rijn. Verder houdt ze van fotograferen, sporten en shoppen. In het weekend kun je haar ’s nachts nog wel eens in de Next vinden

Rob van Dullemen

Rob Van Dullemen

Gastfotograaf