Team indebuurt Leiden

De redactie van indebuurt Leiden werkt vanuit Nieuwe Energie in Leiden. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Leiden te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Leiden

indebuurt Leiden
3e Binnenvestgracht 23C
2312 NR Leiden

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Leiden

Lotte van den Elsen

Commercieel Redacteur indebuurt Leiden Lotte

Lotte woont sinds 5 jaar in Leiden en is oud-student van de Leidse Universiteit. Haar ideale dag in de stad begint met lekker brunchen bij koffiehuis de Catwalk op de Beestenmarkt, daarna een filmpje pakken in een van de Leidse bioscopen en ’s avonds de Macarena dansen op een 90’s feest in Gebr. de Nobel.

E: [email protected]

Carin van der Meij

Community Manager carin

Carin is geboren en getogen in de Bollenstreek. Haar ideale dag in Leiden ziet er als volgt uit: in de ochtend kopje koffie drinken aan de Oude Rijn om vervolgens over de markt te struinen. Daarna met net iets te volle tassen wederom neerploffen op een terras om het af te sluiten met een drankje. In de avond kokkerellen met de verse producten van de markt en daarna de hort op met vrienden.

E: [email protected]

 

Mariska van der Haven

Gastredacteur Mariska

Mariska van der Haven woont in Hazerswoude-Rijndijk, maar een grote liefde van haar is toch Leiden. Mariska werkt bij het zakelijke magazine INTO business en werkt zelfstandig als fotograaf. Bekijk haar foto’s op de website www.mariskavdhaven.nl. Verder is ze vaak in de kringloopwinkel te vinden opzoek naar nieuwe parels.

Amber Bakker

Gastredacteur amber

Amber is geboren in Leiderdorp, maar is drie jaar geleden in Leiden op kamers gaan wonen. Ze studeert Creative Business in Amsterdam. Leiden kon ze niet achterlaten, vandaar dat ze nu elke dag op en neer reist. Amber zit in haar vrije tijd het liefst op een van de terrasboten aan de Nieuwe Rijn. Verder houdt ze van fotograferen, sporten en shoppen. In het weekend kun je haar ’s nachts nog wel eens in de Next vinden.

Ruby van Pelt

Gastredacteur ruby

Ruby studeert communicatie aan Hogeschool Leiden. Voor haar studie en werk is ze dus regelmatig in het gezellige Leiden te vinden. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te fotograferen, taarten te bakken, te reizen of met vrienden eropuit te gaan. Haar ideale dag in Leiden is de dag starten met een heerlijke koffie, daarna door de straatjes struinen in het Pieterskwartier en vervolgens lunchen bij een van de vele lunchtentjes aan de Nieuwe Rijn.