Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Leiden

De redactie van indebuurt Leiden werkt vanuit Nieuwe Energie in Leiden. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Leiden te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Leiden

indebuurt Leiden
06 15 85 93 00
Meelfabriekplein 2E
2312 SN Leiden

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Leiden

Lidwien Arndt

Community Manager

Lidwien is geboren in Leiderdorp. Ze studeerde in Amsterdam en Nijmegen, en is nu weer officieel Leienaar. Ze houdt veel van reizen, maar ook van thuiskomen in Leiden. Haar lokale favorieten: een rondje over de zaterdagochtendmarkt, hardlopen in park Cronesteyn, een proeverij bij wijnbar Burgemeester Goeswijn, een kop koffie of ontbijt bij Bar Lokaal en een domibo bij Café de Uyl.

E: [email protected]

 

Sophie Halstein-Omtzigt

Commercieel Redacteur

Sophie is geboren in Zoeterwoude. Ze is met een omweg via de Bollenstreek weer ‘terug’ naar Leiden verhuisd om te gaan samenwonen en studeren. Inmiddels is ze getrouwd op het stadhuis van Leiden en mama van haar dochtertje Faya. Uitgaan doet ze het liefst in één van de vele barretjes in haar eigen favoriete stadje. Wil je meer over Sophie lezen? Dat kan hier.

E: [email protected]

Amber Bakker

Gastredacteur amber

Amber is geboren in Leiderdorp, maar is drie jaar geleden in Leiden op kamers gaan wonen. Ze studeert Creative Business in Amsterdam. Leiden kon ze niet achterlaten, vandaar dat ze nu elke dag op en neer reist. Amber zit in haar vrije tijd het liefst op een van de terrasboten aan de Nieuwe Rijn. Verder houdt ze van fotograferen, sporten en shoppen. In het weekend kun je haar ’s nachts nog wel eens in de Next vinden.

Ruby van Pelt

Gastredacteur ruby

Ruby studeert communicatie aan Hogeschool Leiden. Voor haar studie en werk is ze dus regelmatig in het gezellige Leiden te vinden. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te fotograferen, taarten te bakken, te reizen of met vrienden eropuit te gaan. Haar ideale dag in Leiden is de dag starten met een heerlijke koffie, daarna door de straatjes struinen in het Pieterskwartier en vervolgens lunchen bij een van de vele lunchtentjes aan de Nieuwe Rijn.

Rob van Dullemen

Gastfotograaf rob van dullemen

Rob is geboren in Leiden en HBO-student toegepaste fotografie en beeldcommunicatie. Hoewel voor zijn studie en vak ook buiten de regio op pad, koestert hij een huisje met tuin vlakbij het Leidse centrum. Zit hij daar niet met koffie en een krantje in het zonnetje? Dan is hij waarschijnlijk aan het genieten van al het moois dat Leiden en omgeving te bieden hebben. Een lekkere hap op de markt of aan het strand compenseert hij graag met een trainingsrondje langs de Singels of in de duinen.