Het team

Team indebuurt Leiden

De redactie van indebuurt Leiden zit midden in Leiden in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Leiden te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Leiden

indebuurt Leiden Meelfabriekplein 2E 2312 LK Leiden

Navigeer naar

Redactie indebuurt Leiden

Mart Spierdijk

Community Manager

Mart smult van mooie verhalen en nieuwtjes die Leiden als stad te vertellen heeft. Jarenlang woonde hij zelf in de binnenstad: in een steegje van het Rapenburg, maar sinds vorig jaar is hij met zijn vriendin verhuisd naar de nieuwe, bruisende wijk bij het Bio Science Park. Om te ontspannen is hij vaak met sport bezig en daarin zijn voetbal, tennis en padel favoriet. Ook is hij altijd te porren voor een (bord)spelletje, waarin hij meestal slechter is dan gehoopt. Zijn favoriete plekken in de stad zijn Scarlatti voor het terras, Bistro Raphael voor een kop koffie met uitzicht over de markt, Lemmy's of De Uyl voor een verdiend biertje en het park bij Molen de Valk voor de laatste zonnestralen van de dag.

Sophie Halstein-Omtzigt

Commercieel Redacteur

Sophie is geboren in Zoeterwoude. Ze is met een omweg via de Bollenstreek weer ‘terug’ naar Leiden verhuisd om te gaan samenwonen en studeren. Inmiddels is ze getrouwd op het stadhuis van Leiden en mama van haar dochtertje Faya. Uitgaan doet ze het liefst in één van de vele barretjes in haar eigen favoriete stadje. Wil je meer over Sophie lezen?

Gastredacteuren

amber

Amber Bakker

Gastredacteur

Danique Roozekrans

Gastredacteur

Gerben Kooiman

Gastredacteur

Rob van Dullemen

Rob Van Dullemen

Gastfotograaf