Team indebuurt Leiden

De redactie van indebuurt Leiden werkt vanuit Nieuwe Energie in Leiden. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Leiden te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Leiden

indebuurt Leiden
3e Binnenvestgracht 23C
2312 NR Leiden

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Leiden

Lotte van den Elsen

Commercieel Redacteur indebuurt Leiden Lotte

Lotte woont sinds 5 jaar in Leiden en is oud-student van de Leidse Universiteit. Haar ideale dag in de stad begint met lekker brunchen bij koffiehuis de Catwalk op de Beestenmarkt, daarna een filmpje pakken in een van de Leidse bioscopen en ’s avonds de Macarena dansen op een 90’s feest in Gebr. de Nobel.

E: [email protected]

Carin van der Meij

Community Manager carin

Carin is geboren en getogen in de Bollenstreek. Haar ideale dag in Leiden ziet er als volgt uit: in de ochtend kopje koffie drinken aan de Oude Rijn om vervolgens over de markt te struinen. Daarna met net iets te volle tassen wederom neerploffen op een terras om het af te sluiten met een drankje. In de avond kokkerellen met de verse producten van de markt en daarna de hort op met vrienden.

E: [email protected]

 

Myrthe Galle

Gastredacteur

Myrthe studeert Franse taal en cultuur aan de Universiteit Leiden. Haar ideale dag ziet er zo uit: eerst een taartje eten aan de Nieuwe Rijn, dan winkelen in de Haarlemmerstraat, en vervolgens de dag afsluiten met een lunch in het Van der Werfpark en een ijsje van Maciotto.

Simone Both

Gastredacteur simone both

Ik woon nu twee jaar in Leiden en ben hier naartoe verhuisd voor mijn MA opleiding Midden-Oostenstudies. Als ik niet aan het studeren ben, ben ik vaak te vinden in de Leidse musea, de Haarlemmerstraat of polderpark Cronesteyn. Ik sport veel en ga ’s avonds vaak iets eten of drinken aan de Nieuwe Rijn.