Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waag

Vandaag 10:00 - 00:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Waag

Aalmarkt 21 2311 EC Leiden

Openingstijden

Maandag
10:00 - 00:00
Dinsdag
10:00 - 00:00
Woensdag
10:00 - 00:00
Donderdag
10:00 - 00:00
Vrijdag
10:00 - 00:00
Zaterdag
10:00 - 00:00
Zondag
10:00 - 00:00

Waag heeft geen exacte sluitingstijd.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Waag

Over Waag

Waag ligt midden in het levendige hart van de sleutelstad. De deuren zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat geopend: voor het eerste kopje koffie tot aan het laatste biertje. Waag is een plek die aanvoelt als een tweede huis. Je kunt hier ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Op de menukaart vind je allerlei soorten gerechten, deze kunnen op verzoek ook vegetarisch of veganistisch bereid worden.

Het pand

Het rijksmonument waarin Waag is gevestigd bestaat al sinds 1657. Dit historische pand was vroeger de stadswaag: hier werden goederen van handelaren uit andere steden gewogen en gecontroleerd. Sinds de zomer van 2015 is dit monument als vanouds het levendige hart van de stad.

Evenementen

In Waag worden geregeld evenementen georganiseerd. Zo is er van alles te doen rondom feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Koningsdag. Daarnaast wordt hier elk weekend ‘Waag een borrel’ georganiseerd. Proost op het weekend met een goed glas wijn of een lekkere gin & tonic, terwijl je geniet van (live) muziek. Bij Waag kun je rekenen op soulfull house, classics uit de jaren 90, dancehall, guilty pleasures, soul en disco, feilloos aan elkaar gemixt door hun resident dj’s! Een perfecte manier om de werkweek af te sluiten en het weekend in te luiden!

Groepen/zaalverhuur

Ook met (zakelijke) groepen kun je bij Waag terecht. Groepsarrangementen en zaalverhuur is mogelijk. Op de eerste verdieping is een prachtige zaal vol daglicht, geschikt voor vergaderingen, trainingen en seminars. Natuurlijk zijn er ook uitstekende mogelijkheden voor een lunch, borrel of diner. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Meest recent over Waag

Moet je bij zijn: oud-kandidaat van The Voice treedt op bij Waag Live

Kijk jij alle muziekprogramma’s op tv met singer-songwriters, maar heb je nog nooit één live optreden gezien? Dan is dit jouw kans! Waag nodigt namelijk iedere donderdag supertoffe singer-songwriters uit,…


Waag

restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Aalmarkt 21, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca