Van Lennep Kliniek

Foto: Van Lennep Kliniek

Van Lennep Kliniek

De Kempenaerstraat 28, 2341 GM Oegstgeest

Navigeer naar

Over Van Lennep Kliniek

Ben je woonachtig in Oegstgeest, Leiden, Noordwijk, Sassenheim en omstreken en op zoek naar een professionele cosmetische kliniek voor huidverjonging, huidverbetering, of Anti-Aging en rimpelbehandelingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

Van Lennep Kliniek, met ook twee vestigingen in Den Haag, zit al sinds 2012 in de gezelligste winkelstraat van Oegstgeest, De Kempenaerstraat. In 2021 zijn we verhuisd van een pand op de 1e etage, naar de begane grond op nummer 28. Deze prachtige kliniek met een oppervlakte van meer dan 120 m2, is vervolgens direct volledig vernieuwd en voorzien van de nieuwste apparatuur.

Onze winkel is dagelijks geopend voor productadvies (skincare en make-up), herhaal aankopen, of het maken van afspraken. Daarnaast hebben we een drietal moderne en ruime behandelkamers waar ons team van cosmetisch artsen en huidtherapeuten werkzaam zijn.

Je bent welkom voor diverse veilige rimpelbehandelingen, bijvoorbeeld door middel van injectables zoals Botox en fillers te Oegstgeest. Ook storende elementen zoals pigmentvlekken, acne en wallen onder de ogen worden effectief aangepakt met een huidverbeterende behandeling. Onze huidtherapeuten werken met de nieuwste laserapparatuur en zijn gespecialiseerd in combinatiebehandelingen met peelings en microneedling.

Van Lennep Kliniek

De Kempenaerstraat 28, 2341 GM Oegstgeest

Navigeer naar