Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant In den Bierbengel

Het huiskamerrestaurant van Leiden

Vandaag 17:00 - 23:00 uur Geopend Alle openingstijden

Restaurant In den Bierbengel

Langebrug 71 2311 TJ Leiden
Reserveer nuBekijk menukaart

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
17:00 - 23:00
Dinsdag
17:00 - 23:00
Woensdag
17:00 - 23:00
Donderdag
17:00 - 23:00
Vrijdag
17:00 - 23:00
Zaterdag
13:00 - 23:00
Zondag
17:00 - 23:00

Er zijn geen vaste sluitingstijden.

Staat bekend om

  • Dagverse producten
  • Uitstekende service
  • Historisch pand in het centrum

Over Restaurant In den Bierbengel

In den Bierbengel

In het pittoreske centrum van Leiden – het Pieterskwartier – vind je restaurant In den Bierbengel. Dit gezellige huiskamerrestaurant bestaat al sinds 1996 en wordt gerund door Henk en Ingrid. Het pand waarin het restaurant zich bevindt heeft al ruim honderd jaar horecahistorie. Het was vele jaren een beruchte kroeg, maar ook een boekhandel, kledingzaak en pizzeria.

Locatie

In den Bierbengel ligt midden in het centrum, vlakbij de Pieterskerk en ook de bioscopen en de stadsgehoorzaal zijn op loopafstand. In de zomer kun je hier lekker buiten op het terras zitten, in het gezellige steegje.

Menukaart

Bij In den Bierbengel kun je genieten van gerechten uit de mediterraanse keuken. Naast vlees- en visgerechten, kun je hier ook vegetarisch eten. Voedselallergie? In den Bierbengel kan hier rekening mee houden, dus je kunt hier allergieproof dineren.
Voor €8,- eet je de dagelijks wisselende dagschotel. Ook is er een driegangenkeuzemenu voor €27,50. Bij het eten kun je genieten van een lekker biertje of wijntje van de bier- en wijnkaart.

Meest recent over Restaurant In den Bierbengel

Uittip: een middagje wijn en spijs proeven! Oók voor bierliefhebbers

Een beetje bourgondisch genieten is ons Leidenaren natuurlijk niet vreemd. Wij kwamen een leuk uitje op het spoor dat we graag met jullie willen delen. Namelijk een middagje aan de…