Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rebel Horeca Groep

Rebel Horeca Groep

Pieterskerkgracht 3 2311 SZ Leiden

Over Rebel Horeca Groep

Op 1 oktober 2016 werd de Rebel Horeca Groep onder het genot van een goed glas wijn opgericht door authentiek horecadier Singha Witteman en ondernemer Bas Bloemink. Een oud-Hollandse match made in heaven, want door het samenvoegen van expertises werd de Rebel Horeca Groep in één klap één van de grootste horecaorganisaties van Nederland.

Groot, ja. Maar zonder ooit de gastvrijheid uit het oog te verliezen. En immer onze gewaardeerde gast op de eerste plaats te laten staan.

Smaken

Je vindt de zeven locaties van ons jonge en dynamische bedrijf op verschillende locaties in Den Haag, Leiden en Amsterdam. Van evenementenlocaties tot restaurants en stuk voor stuk unieke zaken met een geheel eigen karakter. Met één gemeenschappelijke deler: gastvrijheid. Zeven dagen per week staan wij op alle locaties voor je klaar. Van het eerste kopje koffie bij het ontbijt, tot aan dat ene laatste drankje na een uitgebreid diner of bedrijfsfeest.

Inmiddels heeft de Rebel Horeca Groep ruim 200 mannen en vrouwen in dienst, die er louter plezier in vinden om het onze gasten simpelweg naar de zin te maken.

Meest recent over Rebel Horeca Groep

De High Take Away is geboren! Check hier waar je dit hapjesmenu kunt afhalen

Je bent vast wel bekend met een high tea, high wine of high beer, maar heb je al eens van de High Take Away gehoord? Je haalt dit menu af…


Rebel Horeca Groep


Pieterskerkgracht 3, Leiden