Profijt Meubel Zoeterwoude

Mooier wonen voor minder geld

Vandaag 13:00 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Profijt Meubel Zoeterwoude

Hoge Rijndijk 313 2382 AP Zoeterwoude
Bekijk onze collectieBekijk acties

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Laagste prijs garantie
  • Grote voorraad
  • 1250 vierkante meter winkelplezier

Over Profijt Meubel Zoeterwoude

Profijt Meubel

Mooi wonen hoeft niet veel geld te kosten. Bij Profijt Meubel shop je de mooiste stoelen, banken, kasten en ander meubilair voor de laagste prijs. Doordat Profijt Meubel een grote voorraad heeft, zijn de meeste artikelen direct leverbaar. Als dit niet mogelijk is, worden de meubels geleverd volgens een snelleverprogramma. Heb je een specifieke look in gedachten? Dankzij het stoffenconcept van Profijt Meubel kun je jouw meubels naar eigen smaak laten stofferen. En nog iets fijns: op alle aankopen van Profijt Meubel geldt een volledige garantie.

Meubels & Keukens

Profijt Meubel vind je in het gebouw van Meubels & Keukens (Leski Living) aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. In dit gebouw vind je ook IN.HOUSE, Pronto Wonen en Super Keukens: ruim 6000 vierkante meter aan woonplezier! Geniet altijd van een gratis kopje koffie of cappuccino terwijl het gediplomeerde personeel je helpt met jouw ideale keuze. Kinderen zijn ook van harte welkom en hoeven zich geen moment te vervelen dankzij de gratis kinderbioscoop. Enne…. parkeren kan gewoon voor de deur!

 

Meest recent over Profijt Meubel Zoeterwoude

Sla je slag! Bij deze woonwinkels shop je tweede paasdag met superveel voordeel

Sla je slag! Bij deze woonwinkels shop je tweede p...

Wat ga jij doen deze Pasen? Brunchen, paaseitjes zoeken en… interieurshoppen natuurlijk! Bij de winkels van Meubels en Keukens in Zoeterwoude kun je nu profiteren van hele fijne Paasacties. Wij…

Ontdek meer

Woonwinkels Woonwinkels