Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

PlatteTV

Vandaag 10:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

PlatteTV

Hoge Rijndijk 293 2382 AN Zoeterwoude
Naar webshop

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • De grootste TV-specialist van Nederland
  • Altijd de beste service
  • Jouw oude TV inruilen voor korting

Over PlatteTV

PlatteTV is de grootste TV-specialist in Nederland met honderden TV’s en audio producten in het assortiment. Je ontvangt altijd de beste deal en hebt keuze uit alle topmerken zoals Samsung, LG, Sony, Yamaha, Sonos en Denon. Dankzij 50 jaar ervaring, eigen bezorging en installatie ontvang je ook altijd de beste service. Kom langs in een winkel om de nieuwste TV’s, soundbars en speakers in het echt te ervaren. Er staat altijd een specialist klaar om een demonstratie te geven en al jouw vragen te beantwoorden. Al onze winkels zijn 7 dagen per week geopend. Met echte winkels door heel Nederland en een online webshop is PlatteTV altijd in de buurt.

PlatteTV Zoeterwoude

Bezoek PlatteTV Zoeterwoude en beleef onze XXL store met 1200 m2 kijk- en luisterplezier. Gelegen dicht bij Leiden en Den Haag in woonboulevard Rijneke, 1 minuut rijden vanaf de A4. Parkeren kan makkelijk voor de deur en is geheel gratis. Wil je jouw oude apparatuur inruilen voor inruilkorting? Dat kan! Naast TV’s en audio beschikt PlatteTV Zoeterwoude ook over een uitgebreide BBQ-afdeling.

Van plan om onze winkel te bezoeken? In de meeste navigatiesystemen is ons huisnummer 293 nog niet vindbaar. Je kunt het beste ‘Hoge Rijndijk 283’ invoeren als adres. Als je op deze bestemming bent is onze winkel niet te missen!

Meest recent over PlatteTV

Werken dichtbij huis! 6 x de leukste vacatures van deze week

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 6 leuke vacatures in Leiden op een rij. Zit jouw droomjob er…

Volg PlatteTV op Instagram