Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jut & Juul Lifestyle for Kids

Vandaag 10:00 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

Jut & Juul Lifestyle for Kids

Nieuwe Rijn 58 2312 JH Leiden
Naar webshopContact opnemen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Producten van hoge kwaliteit
  • Duurzame productie & eerlijke handel
  • Uniek en bijzonder assortiment

Over Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids : in hartje Leiden & 24/7 online

Ruim 11 jaar geleden gooide Anne van Zwet het roer om en opende haar eigen baby- en kinderwinkel. Met haar passie voor unieke en mooie items die je niet iedere dag ziet zorgde zij er samen met een fijn team voor dat Jut & Juul Lifestyle for Kids inmiddels is wat ze is.

Uniek assortiment & persoonlijke service

Jut & Juul Lifestyle for Kids is dé plek in Leiden, maar ook online, voor bijzondere items voor in de baby- en kinderkamer. Daarnaast kun je bij ons terecht voor fijne kraamcadeaus, biologische verzorgingsproducten, grote collectie knuffels, mooie kleding, boeken en duurzaam speelgoed.

Naast grote gevestigde merken, bieden wij ook plek aan de kleinere onbekende merken. Nieuwe merken worden altijd streng geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Dit betekent: geen kinderhandjes, goede arbeidsomstandigheden, verantwoord, duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd.

Wij proberen ons te onderscheiden in de persoonlijke service die wij onze klanten kunnen bieden. Met een klein team van enthousiaste medewerkers staan we graag voor u klaar; in de winkel, maar ook online. Vraag ons gerust om (styling)advies, daar zijn we voor!

Merken

Met trots verkopen wij een aantal prachtige Nederlandse merken zoals Repose Amsterdam, Studio Noos, Mies & Co Baby Lifestyle, Fresk, Bezisa, Doing Goods, House of Jamie, Play at Slaep, Trybike, Nanami en nog veel meer.

Daarnaast hebben wij ook prachtige merken in ons assortiment uit onder andere Scandinavië, Australië, Frankrijk, Engeland, Duitsland. Denk aan Ferm Living, OYOY Mini, Garbo & Friends, Liewood, Konges Sløjd, Jellycat, Vilac, GRIMM’s Wooden Toys, Moulin Roty, CINK, Clementine Kids, Playforever, Kidwild Organics, Franck & Fischer en Fabelab.

Op de hoogte blijven?

Inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van de laatste trends, nieuwe merken, acties doe je via onze Instagram, Facebook & Pinterest. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om via e-mail op de hoogte te blijven.

Hopelijk zien we je online of in onze winkel in Leiden!

Meest recent over Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut&Juul

Leidse aanbiedingen: van Susukoshi rompers met 40% bij Jut en Juul tot voordelige pannen

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en in de winkel op zoek naar de allerbeste Leidse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Leiden kijken,…

Volg Jut & Juul Lifestyle for Kids op Instagram