Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Belgisch Biercafé Olivier

Vandaag 16:00 - 00:00 uur Geopend Alle openingstijden

Belgisch Biercafé Olivier

Hooigracht 23 2312 KM Leiden
Offerte aanvragenReserveer nu

Openingstijden

Maandag
16:00 - 00:00
Dinsdag
16:00 - 00:00
Woensdag
16:00 - 00:00
Donderdag
16:00 - 02:00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
11:00 - 02:00
Zondag
12:00 - 00:00

Staat bekend om

  • Een authentiek pand met grote terrastuin
  • Geschikt voor grote groepen en zaalverhuur mogelijk
  • Ruim tachtig verschillende bieren

Over Belgisch Biercafé Olivier

Belgisch Biercafé Olivier Leiden vind je aan de Hooigracht. Dit café is gevestigd in een mooi historisch pand, namelijk het voormalige St. Elisabeth ziekenhuis. In Belgisch Biercafé Olivier kun je terecht voor een bourgondische lunch, borrel en diner. Olivier staat bekend om zijn uitgebreide bierkaart, waar ruim tachtig verschillende bieren opstaan. Ook staat er hier een echt Leids biertje op de tap: de Leidse Pronck.

Belgisch Bier Café Olivier leent zich ook goed voor het organiseren van (zakelijke) evenementen. Een gedeelte van het café kan worden omgetoverd tot de perfecte plek voor een seminar, training, feesten, verjaardagsborrel, of zelfs bruiloft. Deze ruimte, met uitzicht op de tuin, kan compleet naar wens worden ingericht. Bijvoorbeeld met eigen muziek of een speciaal samengesteld menu.

Ook leuk om te weten: Belgisch Bier Café organiseert verschillende proeverijen. Zo is er een borrelproeverij, een Olivierproeverij en een Trappistenproeverij. Ook wordt hier geregeld het Bierista Bier College georganiseerd: een workshop over bier door echte bierspecialisten.

Meest recent over Belgisch Biercafé Olivier

5 x dit wil je doen in Leiden dit weekend

Van de vintagefanaten tot de fijnproevers, echt voor iedereen is er iets te doen of te beleven in Leiden dit weekend. Wij tippen de vijf leukste activiteiten.