Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diëten

Aangeboden door Tren Counseling 26 juni 2020

Afvallen zonder streng dieet: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Het thuiswerken heeft er wellicht voor gezorgd dat je dichterbij koekjes, chips of andere lekkere snacks was, dan je wilde. Monique Hermus is ooracupuncturist en zorgt ervoor dat jij met behulp van vier prikjes je ongewenste ‘coronakilo’s’ kwijtraakt.

Vier naaldjes in je oor zorgen ervoor dat je sneller vol zit, geen behoefte meer hebt aan zoetigheid en je vetverbranding sneller gaat. Je hoeft geen speciaal dieet te volgen. De puntjes blijven drie weken zitten en in de vierde week komt je oor tot rust. Na vier weken kun je bij Monique langsgaan voor nieuwe puntjes. Monique helpt en adviseert je gedurende het hele proces. “Ieder persoon is anders. We kijken samen op welke manier we je doelen gaan bereiken”, vertelt Monique. Hoeveel behandelingen je dus nodig hebt, ligt aan jouw persoonlijke doel.

15 kilo kwijt en blijvend resultaat

Joyce Westdorp is ontzettend tevreden over haar behandelingen bij Monique: “Ik vind Monique echt een ontzettend lieve vrouw. Ik vind het heel belangrijk dat die klik er is, aangezien zij mij coacht. Ze luistert goed en grijpt op het juiste moment in. Binnen een jaar ben ik 15 kilo afgevallen en koop ik mijn kleren twee maten kleiner. Een heerlijk gevoel! Het fijne aan deze methode is dat je er niet teveel voor hoeft laten. Je past je levensstijl aan. Het gaat gestaag, maar wat er eenmaal af gaat blíjft eraf. En ik geef mezelf een goede stimulans. Ik heb een aantal dure flessen wijn gekocht. Elke keer als ik een doel heb behaald, mag ik een fles openmaken. Dit werkt voor mij perfect. Ik ga nog even door, want ik wil nog een aantal kilo’s kwijt.”

(Lees verder onder foto)

Tren Counseling
Monique Hermus die prikjes zet bij een klant (Beeld: Monique Hermus)

Ook Ria raadt het aan

Ria van Ouweland beaamt dit volledig: “Ik ben nog geen jaar bezig en ben al 14 kilo kwijt! Bij mij ging het vooral om het snoepen: ik ben een enorme snoepkont. Door de puntjes in mijn oren heb ik geen zin meer in zoetigheid. Iedereen staat er versteld van. Laatst kon ik niet naar een afspraak komen om nieuwe puntjes te laten zetten. Het is niet zo dat ik zonder puntjes ineens wel weer die behoefte heb om te snoepen. Mijn lichaam is het volledig ontwend.” Ria is zó tevreden dat ze al heel wat bekenden heeft aangeraden om eens bij Monique langs te gaan. “Ik heb echt alles al geprobeerd, tot van die vieze poeders aan toe. Eindelijk heb ik iets gevonden wat werkt.”

Fijn: vergoed door alle zorgverzekeraars

Eens in de vier weken werkt Monique op locatie in de Regenboogkerk in de Merenwijk. Monique heeft goed nieuws: “Vanaf januari 2020 vergoeden alle zorgverzekeraars mijn behandelingen als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.” Ben je benieuwd of de behandelingen van Tren Counseling iets voor je zijn? Op donderdag 9 juli is de eerstvolgende datum dat je bij Monique terecht kunt. Je kunt hieronder ook de website van Tren Counseling checken voor een dag die bij je past.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tren Counseling. Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling acupunctuur

Op aanvraag

Watermolen 1, Leiden

Bekijk meer:acupunctuur

Lees ook:

Monique heeft een apart beroep: ‘Vier kleine prikjes doen wonderen’

Monique Hermus heeft een apart beroep. Ze is namelijk ooracupuncturist. Als ooracupuncturist helpt z...