Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer! Geen Leidse Lakenfeesten in 2020

Door Lidwien Arndt 3 april 2020

Het lijkt nog ver weg, maar de organisatie van de Leidse Lakenfeesten heeft besloten het evenement dit jaar niet door te laten gaan. Het coronavirus en het verlengen van de maatregelen daaromheen zorgden voor teveel onzekerheden bij het organiseren van dit grote evenement. 

In een bericht op de website licht de organisatie van de Lakenfeesten het besluit toe: “Hoewel eind juni nog een eind weg is, komen door de huidige maatregelen zowel de planning als financiële haalbaarheid van dit evenement onder druk te staan.”

Streep door heel het programma

Het team achter Leiden Culinair liet al eerder weten de laatste editie van het eetfestijn te verplaatsen naar volgend jaar. Maar, dit nieuws betekent dat we het dit jaar helaas ook zonder Peurbakkentocht en Dragonboat Races moeten doen.

Gezondheid belangrijkst

Jammer, maar begrijpelijk. “Gezondheid staat uiteraard ook bij ons hoog in het vaandel en is het belangrijkste van alles. We wensen dan ook iedereen die geraakt wordt in deze situatie heel veel sterkte. Blijf gezond, hou afstand maar ook oog voor elkaar”, voegt de organisatie nog aan het bericht toe.

Dan nog maar een keer genieten van de foto’s van vorig jaar:

leiden culinair leidse lakenfeesten

Ben jij gespot? Dit was de Leidse Lakenfeesten 2019 in foto’s

Het is volop feest in de binnenstad van Leiden. Veel Leidenaren zijn op pad om de Leidse Lakenfeeste...
peurbakkentocht leidse lakenfeesten

Wát een feest! Dit was de Peurbakkentocht 2019 in foto’s

Ge-wel-dig. Dat is het enige wat we kunnen zeggen over deze editie van de Peurbakkentocht. Heb je he...

 

Meer over

Corona Nieuws