Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bekende Leidenaren in coronatijd: zo brengen zij hun tijd door

Door Lidwien Arndt 31 maart 2020

Of je nu bekend of onbekend bent, voor iedereen gelden dezelfde regels in coronatijd: blijf zoveel mogelijk binnen. Ga je wel naar buiten, houd dan anderhalve meter afstand. Ook Bekende Leidenaren moeten er dus aan geloven. Hoe zij deze vreemde tijd doorkomen? Nou, zo dus!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Armin van Buuren

De bekende dj moest onder andere grote shows in de Ziggo Dome cancelen, maar hij zit zeker niet stil thuis. Zijn radioshow valt gewoon nog in de prijzen en hij kondigt regelmatig nieuwe ‘releases’ aan op zijn instagrampagina. Zit jij thuis en ben je ook wel toe aan wat tunes van Armin? Klik dan hier voor de radioshow A State of Trance.

Jochem Myjer

Jochem Myjer pakt de crisis aan zoals we van hem gewend zijn: met een flinke dosis humor. En met wat opbeurende video’s van zijn laatste show ‘Adem in, adem uit’. Vermaak gegarandeerd dus, als je door de instagramfeed van Jochem scrolt.

Barry Badpak

Van huiskamerconcerten voor zijn favoriete spelfiguren tot een livestreamfeestje: ome Barry vermaakt zich wel. En dat bekijken wij natuurlijk allemaal weer graag vanuit onze eigen woonkamer.

Eefje Friedhoff

Eefje deelt dagelijks de lekkerste baksels en recepten met haar bijna 250 duizend volgers. Een handig account dus om te volgen in deze tijd voor wat thuiskookinspiratie. Want weet jij hoe je truffelmayonaise maakt? Nee? Eefje wel! Soms laat ze haar kookkunsten ook zien in een livesessie of verschillende insta-stories. Mnomnom…

Elise Boers & Wouter Peelen

Youtubester Elise woont nog maar kort in Leiden, ze kwam hier wonen vanwege haar ook niet onbekende vriend Wouter. Het stel beleeft de coronacrisis nét even anders dan de meeste mensen in Leiden. Ze zijn namelijk net mama en papa geworden van een tweeling! Dat wordt een verjaardagsverhaal hoor: “We weten het nog goed. Toen jullie geboren werden.. was het stil op straat en werkte iedereen thuis”.

Sanne Huisman

Sanne ‘the Voice’ Huisman is een nieuwe in het BL’er lijstje. De Leidse haalde in 2020 de halve finale van de bekende talentenjacht the Voice of Holland. Maar ook in het leven na the Voice blijft Sanne haar volgers op Instagram verblijden met haar stemgeluid, coronacrisis of niet.

Lees ook:

Help ook mee: Charlotte uit Leiden verzamelt oude smartphones voor ouderen in sociaal isolement

Charlotte werkt als onderzoeker bij het LUMC op de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde....
Action Aalmarkt

Opening van de nieuwe Action-winkel in oude Hudson’s Bay uitgesteld

Pre-corona was dit misschien wel hét nieuwtje in Leiden begin maart: de Action opent een nieuwe wink...

Oproep aan thuiswerkers: deel een kiekje van jouw kat, hond of fret

Thuiswerken met een viervoeter, heel praktisch is het niet. Maar grappig en aandoenlijk is het zeker...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶