Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Santé Wijnfestival keert terug en dit wil je erover weten

Aangeboden door Santé Wijnfestival 5 september 2019

Hoe laat is het? It’s wine-0-clock! Er komt namelijk weer een superleuk wijnfestival onze kant op. Wij vertellen je meer.

Santé Wijnfestival

De tweede editie van het Santé Wijnfestival wordt deze maand georganiseerd in Leiden, en wij schatten zo in dat héél veel Leidenaren hier blij van gaan worden. Tijdens het Santé Festival kun je namelijk maar liefst 100 wijnen proeven, zowel oude klassiekers als wijnen in een nieuw jasje. Zoet, droog, wit, rood, bubbels en rosé… je kunt hier alles vinden!

Proeverijen & meer

Extra leuk is dat er verschillende proeverijen georganiseerd worden, zoals een champagne-proeverij en een vegan & bio-proeverij bijvoorbeeld. Naast wijn drinken kun je ook genieten van lekkere hapjes, bier en non-alcoholische drankjes.

Praktische info

Nu even de praktische zaken: waar en wanneer precies wordt dit festijn georganiseerd? Het Santé Wijnfestival wordt gehouden op zondag 15 september bij Grand Café De Burcht. Het evenement gaat van start om 13.00 uur en je hebt tot 21.00 uur de tijd om je laatste drankje op te drinken.

Tickets

Om naar het festival te gaan heb je natuurlijk wel een ticket nodig. Deze kun je kopen voor €8,50, inclusief twee proefmuntjes. Kom je met een hele groep? Dan is een vriendenticket voordelig! Je betaalt dan €32,50 voor vijf personen.

Wil je deelnemen aan één van de proeverijen? Daar moet je een apart kaartje voor hebben, dit kaartje is wel inclusief entree en proefmuntjes.

Meer weten of alvast een ticket bestellen? Dat kan hier! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Santé Wijnfestival. Meer over Santé Wijnfestival ontdekken?

Santé Wijnfestival

, Leiden