Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor cocktails, milkshakes én steaks ga je in Leiden naar Bel Air Diner

Aangeboden door Bel Air Diner 13 december 2019

Jij zit in een restaurant te genieten van die overheerlijke burger of steak. En tijdens het eten heb je het met je vrienden over de plek waar jullie zo gaan borrelen. Nou, bij Bel Air Diner in Leiden kun je gewoon lekker blijven zitten. Want de diner en steakhouse serveert bier, wijn, frisdranken en natuurlijk zijn beroemde milkshakes. Daarnaast kun je ook kiezen van de cocktailkaart. Cheers!

Bel Air Diner op Noordeinde is dus de perfecte plek om te eten én te borrelen. De zaak is een jaren 50-stijl American diner en steakhouse, compleet met jukebox, rode banken, hoge krukken en Elvis Presley. Je kunt er lekker eten en je hebt de keuze uit onder andere heel veel soorten steaks en een grote diversiteit aan vegetarische gerechten. Wij probeerden eerder al eens de burgers van Bel Air Diner en dit vonden we ervan.

Klassieke cocktails voor €7,-

Bel Air is al helemaal in de kerstsfeer en je kunt nu een keuze maken uit maar liefst 20 cocktails. Alle klassieke cocktails bij Bel Air Diner kosten €7,-. Dat is een mooi prijsje voor bijvoorbeeld een Mojito, Piña Colada, Tequila Sunrise of Old Fashioned.

Unieke cocktails

Voor speciale cocktails als de Bert Special Fandago en de PitBull of Bel Air betaal je een eurootje meer. Maar dan krijg jij ook wel een legendarische cocktail. De Bert Special Fandago staat al sinds 1985 op de kaart in Leiden. De cocktail bestaat uit Malibu, aardbei liquor, ananassap, room en banaan. Heerlijk! De PitBull is een zelfbedachte cocktail en dus uniek. De cocktail bestaat uit tequila, triple sec, limoensap en… een fles Desperado! De Pitbull is heel geliefd onder de bezoekers van Bel Air. Moet je dus proeven!

Check hieronder maar hoe lekker die cocktails eruitzien:

(Lees verder onder de foto’s)

Steaks en vegetarische gerechten

Op de menukaart van Bel Air vind je allerlei typisch Amerikaanse gerechten. Bijvoorbeeld pulled pork en allerlei soorten hamburgers en steaks. Onlangs is de menukaart uitgebreid met vegetarische tex-mex. Geniet van tortillachips met gesmolten kaas en guacamole vooraf en een veggie-burger als hoofdgerecht. Heerlijk! Op de kaart vind je nog veel meer vegetarische gerechten. De steaks worden bereid in een echte houtskooloven, zoals het hoort. En ook gerechten als de pulled pork worden in eigen keuken bereid.

(Lees verder onder de foto’s)

Karokeavond bij Bel Air

Als je van karaoke houdt, dat is Bel Air Diner the place to be. Op de tweede en vierde vrijdag van de maand is er een karaokeavond en daar wordt dan luidkeels gezongen. Of je luistert gewoon lekker met een cocktail in je hand.


Meer over Bel Air Diner ontdekken?

Bel Air Diner restaurants en horeca

Geopend17:00 - 23:00

Noordeinde 49, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Goed nieuws voor Leidse smulpapen: Bel Air is nu diner en steakhouse in één

Je waant je in het Amerika van de jaren 50 bij Bel Air diner op het Noordeinde in Leiden. Dat is al ...
Bel Air Diner

Irina en Oleg van Bel Air Diner: ‘Zelfs Amerikanen zijn onder de indruk’

Deze week in 'Ondernemer uitgelicht' gaan wij langs bij themarestaurant Bel Air Diner in Leiden. Dit...

Hotspotalert! 7 x daarom wil je een keer eten bij Bel Air Diner

Wij vinden Leiden natuurlijk prachtig, maar soms wil je gewoon even iets anders. Daarvoor hoef je ni...

Foodporn: wij probeerden voor het eerst de BLACK. burger bij Bel Air Diner en dit vonden we ervan

Wat hebben wij toch een verschrikkelijk baantje. Echt, afschuwelijk. Zo werden wij deze week opgetro...