Vaarwel saaie boterham! Hudson Coffee maakt elke vergadering een feestje

Aangeboden door Hudson Coffee Leiden 27 mei 2019

Een kleffe boterham weg kauwen achter je computer? Treurige oploskoffie drinken tijdens een vergadering? Nee, hier wordt niemand vrolijk van. Wij hebben daarom een fijn tippie voor jullie. Hudson Coffee heeft ook een take away service!

Hudson Coffee

Ben jij al bij Hudson Coffee geweest? Het Amerikaanse restaurant heeft een coffee en lunchroom geopend, direct naast het restaurant op de Nieuwe Beestenmarkt 23. Bestel hier je koffie met muffin of Red Velvet cake to go of neem plaats in de urban, relaxte zitjes of op het terras. Of je nu op zoek bent voor een snel hapje of een uitgebreide lunch, bij Hudson kun je terecht. En met gerechten als de Mexican Mackarel, Philly Cheese Steak Sandwich en Toast met smashed avocado is dit plekje ook voor echte foodies een bezoekje waard.

Take away

De lunchgerechten zijn ook te bestellen voor op kantoor. Voor een vergadering bestel je bijvoorbeeld de American lunchbox. Hier zit het hele assortiment aan broodjes in voor 10 personen inclusief een sapje voor iedereen. Voor de zoetekauwen vul je ‘m aan met een assortiment Hudson Sweet Stuff. Want zeg nou eerlijk: een stukje (vegan) chocoladetaart maakt elke vergadering een feest!

Lees ook:

10 x koffie

Alle koffieleuten verzamelen: er komt een nieuwe hotspot in Leiden

Tegen een nieuwe koffiezaak in Leiden zeggen wij geen nee! Wij waren daarom ook blij met het nieuws ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hudson Coffee Leiden. Meer over Hudson Coffee Leiden ontdekken?

Hudson Coffee Leiden

lunch

Nu gesloten10:00 - 00:00

Nieuwe Beestenmarkt 15-21, Leiden

Bekijk meer:lunch