Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: een middagje wijn en spijs proeven! Oók voor bierliefhebbers

Aangeboden door Restaurant In den Bierbengel 26 september 2019

Een beetje bourgondisch genieten is ons Leidenaren natuurlijk niet vreemd. Wij kwamen een leuk uitje op het spoor dat we graag met jullie willen delen. Namelijk een middagje aan de ‘High Wine’ of ‘High Beer’. Daar wil je vast meer over weten… 

Proeverijpakket bij In den Bierbengel

Waar moet je zijn? Bij Restaurant In den Bierbengel, op een supermooie locatie aan de Pieterskerk-Choorsteeg. En wat kun je verwachten? Een proeverij van vier lekkere gerechtjes, opgebouwd als een klein viergangenmenu. Bij elk gerechtje krijg je een bijpassende bier óf wijn. Voor ieder wat wils dus!

Drank en spijs

Eigenaresse Ingrid vertelt: ”De drank en spijs is zo op elkaar afgestemd dat het elkaars smaak versterkt of juist in elkaars verlengde ligt. Elke gang wordt toegelicht en natuurlijk kun je bij de reservering eventuele dieetwensen doorgeven, daar houden wij dan rekening mee.”

Wanneer

Loopt het water je al in de mond? Je kunt deze High Beer of High Wine reserveren van woensdag tot en met zondag tussen 15.00 uur en 16.30 uur als startijd. Wel moet je minimaal 48 uur van te voren reserveren. Dit is in verband met de nodige voorbereidingen.

Tarieven

Een High Beer of High Wine kost €29,95 per persoon. Hiervoor krijg je dus vier proefglaasjes bier of wijn en vier gerechtjes, aangepast op het seizoen. Genieten maar!


Meer over Restaurant In den Bierbengel ontdekken?

Restaurant In den Bierbengel restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Langebrug 71, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca