Uittip: deze paasbrunch in Leiden is een echte belevenis!

Aangeboden door Restaurant Twelve 5 april 2019

Voor de een draait Pasen om een bezoek aan de kerk, voor de ander om een zoektocht naar paaseieren en voor een derde om gezelligheid met de familie. Als er één ding is waar we het allemaal over eens kunnen worden, is dat lekker eten en drinken je Pasen éxtra fijn maakt. Nu hebben wij een goede tip voor jouw paasbrunch.

De tafel van Twelve

Thuis brunchen is gezellig en lekker knus, maar dan moet je zelf weer flink gaan sloven in de keuken. En we kunnen ons best voorstellen dat je daar geen zin in hebt. Bij Twelve heb je the best of both worlds: gezellig én zonder gedoe. Je kunt hier namelijk genieten van De Tafel van Twelve. Dit houdt in dat er allerlei lekkere gerechten op tafel worden gezet, die je samen met je gezelschap kunt delen. Voor je aan het smikkelen slaat, krijg je eerst een lekkere paascocktail: de Mimosa. Daarna volgt een twist op de klassieke high tea, met allerlei lekkere zoete én hartige hapjes. Deze worden in twee gangen opgediend: eerst mag je smullen van vegetarische, vis- en vleesgerechten. Daarna komt er een uitgebreide zoete ronde en hier krijg je ook een ‘speciale lipton tea’ bij te drinken.

Eendenborstfilet | Beeld: Twelve
Notenparfait Ras El Hanout | Beeld: Twelve
Tiramisu van ontbijtkoek | Beeld: Twelve

Onvergetelijk

Al dat eten is heerlijk, maar er is nog een belangrijke reden om Pasen bij Twelve te vieren. Je hebt hier namelijk waanzinnig panoramisch uitzicht over de hele stad, zelfs tot aan de duinen en de Noordzee. Prachtig toch? Daar kan je eigen achtertuintje niet tegen opboksen.

Praktische info

Dit klinkt heerlijk allemaal, maar nu vraag je je natuurlijk af: waar, wanneer en wat kost het?

  • De paasbrunch kost €26,50 per persoon. Hiervoor krijg je twee rondes met paasgerechtjes, een welkomstcocktail en een ‘speciale lipton tea’.
  • Je kunt brunchen van 12.00 tot 16.00 uur op eerste en tweede paasdag, 21 en 22 april.
  • Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich vermaken in de speelhoek. Kinderen tot 4 jaar eten gratis mee, kinderen tot 12 jaar kosten € 13,25
  • Vergeet niet even te reserveren. Zijn er speciale (dieet) wensen? Laat het Twelve vroegtijdig weten!
  • Vier je Pasen ergens anders, maar wil je wel een keertje de Tafel van Twelve proberen? Dat kan! Je kunt dit arrangement ook buiten Pasen om boeken.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Twelve. Meer over Restaurant Twelve ontdekken?

Restaurant Twelve restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 00:00

Bargelaan 180, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca