Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terrasliefhebbers: van dit pareltje in de binnenstad van Leiden moeten jullie weten!

Aangeboden door Restaurant In den Bierbengel 21 mei 2019

Het zonnetje komt deze week weer door en dat betekent natuurlijk dat we massaal het terras opgaan. In Leiden hebben we die gelukkig genoeg en niet alleen op de Nieuwe Rijn. Op dit plekje in de binnenstad van Leiden zit je heerlijk rustig én heb je uitzicht op de Pieterskerk. Score!

Nieuw terras

Wij hebben het natuurlijk over het terras van Restaurant In den Bierbengel. Hun terras is dit voorjaar helemaal vernieuwd, onder andere met nieuw meubilair. ”We willen ons terras een beetje de sfeer van een Franse bistro geven. Je zit hier heerlijk rustig, ook al zit je midden in de binnenstad. We hopen dat deze omgeving dit voorjaar echt gaat veranderen in een gezellig terrassensteegje,” zo vertelt Ingrid, eigenaresse van In den Bierbengel.

Lentebieren

En als je daar dan lekker op het terras zit, wat drink je dan? Keuze genoeg! Bij In den Bierbengel staan altijd twee wisselbieren op de tap, lekkere lentebiertjes. Ook zijn er 18 verschillende bieren op fles. Ingrid: ”We hebben veel bieren van Gulpener, zij gaan vaak tijdelijke samenwerkingen met kleine brouwerijen aan. Deze bieren hebben wij dan ook op fust, heel leuk!” Wijnliefhebbers kunnen hier trouwens ook hun hart ophalen: er zijn zes verschillende wijnen om uit te kiezen en dezen kun je allemaal per glas bestellen. Hé cheers!

Dagschotel

Ook meteen een hapje eten – je moet natuurlijk wel een bodempje leggen voor al die wijntjes en biertjes – kan uiteraard ook. In den Bierbengel heeft altijd een dagschotel voor €8,-, één variant met vlees en één met vis. Verder kun je natuurlijk ook gewoon zelf iets anders kiezen van de kaart. Alle gerechten zijn vers bereid en geïnspireerd om de mediterraanse keuken. Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Daar kan gewoon rekening mee worden gehouden!

Beeld: Restaurant In den Bierbengel
Beeld: In den Bierbengel
Beeld: In den Bierbengel

Meer over Restaurant In den Bierbengel ontdekken?

Restaurant In den Bierbengel restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Langebrug 71, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca