Restauranttip: deze Leidse hotspot serveert lekker eten én 100 soorten gin

Aangeboden door Just Meet 5 maart 2019

Wat is het toch heerlijk om af en toe een avondje uit eten te gaan. Geen boodschappen, geen afwas, gewoon aanschuiven en genieten. Voor alle fijnproevers onder ons, hebben wij een bijzondere restauranttip. 

Just Meet

Bij restaurant Just Meet kun je genieten van duurzaam en eerlijk rundvlees. Het vlees is dry aged, wat betekent dat het enkele weken gerijpt heeft en dat zorgt voor een heerlijke smaak. Je kunt kiezen uit maar liefst 16 soorten steaks! Carnivoren hebben hier dus helemaal hun plek gevonden. Sinds kort is er ook goed nieuws voor iedereen die vegetarisch eet. Je kunt hier namelijk ook smullen van vegetarische gerechten. Daarnaast staat er ook vis op de kaart. Niet alleen vleesliefhebbers, maar iedereen kan hier genieten dus!

 

Beeld: Just Meet
Beeld: Just Meet
Beeld: Just Meet

Proost!

Goed eten is natuurlijk belangrijk, maar een lekker drankje mag ook niet ontbreken. Als we op de drankkaart van Just Meet spieken worden we ook heel blij. Ze hebben namelijk een aparte ginkaart. Volgens het restaurant hebben zij wel 100 soorten gin in huis, wowie! Als je geen liefhebber bent van Gin Tonics kun je natuurlijk ook gaan voor een goed wijntje. Keuze genoeg, want wij tellen 47 soorten wijnen op de kaart.

Hotspot

Naast de bijzondere menukaart is er nog iets wat Just Meet een bezoekje waard maakt: het prachtige monumentale pand waarin dit restaurant zich bevindt. Just Meet vind je aan de Breestraat, in het hartje van Leiden. Het restaurant bestaat uit twee sfeervolle restaurantzalen aan een met marmer betegelde gang. Tippie: heb je een keer iets bijzonders te vieren? Je kunt Just Meet ook afhuren voor een borrel, feest of diner!

Beeld: Just Meet

Aanbieding

Wil je eens avondje kennismaken met Just Meet? Dan hebben wij nog een voordelige actie om te tippen. Iedere donderdag is het namelijk T-BONE Thursday. Dan kun je een T-BONE van 750 gram duurzaam rundvlees komen eten, deze kost dan €35,-. Meer weten? Bekijk hier de website of reserveer meteen een plekje!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Just Meet. Meer over Just Meet ontdekken?

Just Meet bbq restaurants

Nu gesloten17:30 - 22:00

Breestraat 18, Leiden

Bekijk meer:bbq restaurants