Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: waar haal of bestel je in Leiden de lekkerste lunch?

Door Lidwien Arndt 15 oktober 2020

De horeca is de komende weken gesloten, maar afhalen en bezorgen mag nog wel! En nu we allemaal weer massaal thuiswerken, zijn we die standaard bammetjes natuurlijk binnen no time zat. Daarom aan jullie de vraag: waar in Leiden halen jullie het liefst een broodje, salade of andere lekkere lunch?

Lunchtijd is een heerlijk moment. Je hebt net een ochtend zwoegen achter de rug. Tijd voor een pauze. Met een beetje geluk is het droog en kun je een rondje door de stad slenteren en meteen je lunch halen.

Keuzestress

Maar dan, de keuzestress. Want waar ga je vandaag je lunch halen en waar heb je trek in? Broodjes, salades, sushi, soep; eigenlijk kun je je lunch zo gek maken als je het zelf wilt.

Roept u maar

Om die keuzestress in het vervolg iéts te verminderen, willen we van jullie weten: wáár haal of bestel je in Leiden nou de lekkerste lunch? Dus Leidenaren, laat van je horen. Stuur jouw favoriete lunchzaak in een e-mail of schrijf een privéberichtje op Facebook of Instagram. De antwoorden bundelen we in een handige Leidse lunch-lijst!

Lees ook:

De stemmen zijn geteld: hier in Leiden haal je volgens jullie de lekkerste koffie to go

We kunnen (nog) even niet genieten van een kop koffie op het terras of in onze favoriete koffiezaak....