Omnomnom… 5 x sushi eten in Leiden

Door Lotte van den Elsen 10 april 2018

Sushi: wij krijgen er geen genoeg van! Zalm, tonijn, krab… sojasaus erbij en stokjes in de aanslag. Krijg je er al zin in? Wij hebben vijf sushirestaurants in Leiden voor je op een rij gezet: 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Yuniku

yuniku
Beeld: Yuniku

Dit restaurant zit aan de Stationsweg. Om hier all you can eat te eten betaal je €25,50 van maandag tot en met woensdag en €27,50 van donderdag tot en met zondag. Je kunt hier trouwens ook terecht voor de lunch, dit kan tussen 12.00 en 17.00 uur en hier betaal je €18,80 voor. Yuniku heeft een hele uitgebreide menukaart, met sushi, salades, soepen en grill-gerechtjes. Op het menu vind je ook wat bijzondere gerechtjes, zoals sushi met gebakken banaan en mangosaus. Na al dit lekkers mag je natuurlijk nog even langs het ijsjesbuffet. Jam! En fijn om te weten: op de kaart staan zo’n 30 vegetarische opties.


Meer over Yuniku ontdekken?

Yuniku sushi restaurants

Nu open12:00 - 22:30

Stationsweg 19 , Leiden

Bekijk meer:sushi restaurants

Shabu Shabu

Ook bij Shabu Shabu aan de Beestenmarkt kun je genieten van het all you can eat concept. Hier noemen ze het een all you can taste concept, omdat het proeven van verschillende smaken voorop staat. Je kunt hier kiezen uit heel veel verschillende soorten sushi, zoals sushi met zalm, avocado of rivierkreeft. Daarnaast kun je kiezen uit andere gerechtjes, zoals groentegerechtjes, gefrituurde vis en vlees van de grill. Handig: Shabu Shabu heeft een allergiekaart en er zijn zo’n 20 vegetarische opties. Na het dineren kun je genieten van een groot toetjesbuffet met onder andere spekkoek, yoghurtjes en ijs.


Meer over Shabu Shabu Leiden ontdekken?

Shabu Shabu Leiden sushi restaurants

Nu open12:00 - 22:00

Steenstraat 45-47, Leiden

Bekijk meer:sushi restaurants

Sushi Bento

Posted by Anouk Janssen on Wednesday, 10 May 2017

Sushi Bento is een klein sushizaakje aan de Haarlemmerstraat. In plaats van all you can eat, kun je hier ‘sushi-sets’ (een plankje met verschillende soorten sushi) en losse gerechtjes bestellen. Als je niet zelf wilt kiezen, kun je ook gaan voor kant-en-klare menu’s. Ook lekker: naast sushi kun je hier dimsum bestellen. Dat zijn kleine (gefrituurde) Chinese hapjes.


Meer over Sushi Bento ontdekken?

Sushi Bento sushi restaurants

Nu gesloten14:00 - 22:00

Haarlemmerstraat 191, Leiden

Bekijk meer:sushi restaurants

Ichi Ban

Bij Ichi Ban aan de Beestenmarkt kun je kiezen uit allerlei verschillende sushi-sets. De prijzen gaan vanaf €6,50. Naast sushi kun je natuurlijk ook andere dingen bestellen, zoals noodles of salades. Ook lekker: teriyaki. Je bestelt bijvoorbeeld kip, garnalen of rundvlees en deze worden gebakken in een marinade van sojasaus.


Meer over Ichi Ban ontdekken?

Ichi Ban sushi restaurants

Nu open09:00 - 18:00

Beestenmarkt 10, Leiden

Bekijk meer:sushi restaurants

Asian Palace

asian palace

Bij Asian Palace kun je Chinees eten, maar wist je dat je hier ook terecht kunt voor sushi? Het restaurant heeft een all you can eat kaart. Op maandag, woensdag en donderdag betaal je hiervoor €22,50. Vrijdag tot en met zondag kost het je €25,50. Op het menu staan allerlei soorten sushi, salades en gefrituurde lekkernijen. Daarnaast mag je ook nog kiezen uit allerlei andere opties, zoals rijst met rundvlees, gebakken bami en noodlesoep. Je hebt hier ongeveer twintig vegetarisch opties. Om de maaltijd af te sluiten krijg je nog een lekker bolletje ijs of vers fruit. Handig om te weten: het restaurant heeft een allergiekaart.


Meer over Asian Palace ontdekken?

Asian Palace chinese restaurants

Nu open12:00 - 22:00

Steenstraat 55, Leiden

Bekijk meer:chinese restaurants

Natuurlijk kun je nog veel meer lekkers in Leiden krijgen:

10 x Italiaanse restaurants in Leiden

Ciao tutti! Leiden zit vol met lekkere Italiaanse restaurants. Pizza's, pasta's, focaccia's en corne...
burgers leiden

Jam! 7 x burgers eten in Leiden

Af en toe wil je lekker uit eten gaan, maar heb je geen zin in een chique diner. Soms heb je gewoon ...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken