In deze vijf Leidse restaurants kun je voordelig dineren op Valentijnsdag

Door Carin van der Meij 10 februari 2018

Op woensdag 14 februari wordt er wereldwijd Valentijnsdag gevierd. Een ideaal moment om je geliefde mee uit eten te nemen. Wij hebben vijf restaurants in Leiden voor je op een rij gezet, waar je een speciale Valentijnsdeal kunt scoren. Liefde gaat immers door de maag, niet waar?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Heerlijk toetje bij Brasserie de Poort

Brasserie de Poort
Beeld: Brasserie de Poort

Bij Brasserie de Poort kun je op Valentijnsdag heerlijk dineren. Je wordt verwelkomd met een gin-tonic en krijgt een selectie van de lekkerste bites to share voorgeschoteld. Vervolgens eindig je het diner met sticky toffee pudding met banaanparfait, zoute pecannoten en karamelcrème. Loopt het water je al in de mond? Bij ons wel! Dit menu kost op Valentijnsdag €34,50. Het is verstandig om van te voren te reserveren.

De Poort lunch

Nu open11:00 - 00:00

Haven 100, Leiden

Bekijk meer:lunch

Lady en de Vagebond bij de Waag

via GIPHY

Bij de Waag kun je dineren als Lady en de Vagebond… #lifegoals. Op Valentijnsdag kun je Soba noodles voor twee bestellen, je deelt het gerecht dus samen. Misschien krijg je aan het eind van de noodle wel een kus.

Waag restaurants en horeca

Nu open09:00 - 00:00

Aalmarkt 21, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Italiaans dineren bij Aperitivio

aperitivo beneden
Aperitivo beneden

Ti amo! Dat kun je op 14 februari tegen je geliefde zeggen in het Italiaanse restaurant Aperitivo. In dit restaurant aan de Breestraat kun je op Valentijnsdag genieten van een verrassingsplateau voor twee personen voor €22,50. Natuurlijk krijg je daar een glasje prosecco bij. Ook hier moet je op tijd reserveren.

Restaurant Aperitivo restaurants en horeca

Nu open16:00 - 21:30

Breestraat 49, LEIDEN

Bekijk meer:restaurants en horeca

Heb je nog geen Valentijnsdate? Wij spelen graag voor cupido, want wij hebben vijf leuke Leidse singles gevonden die op zoek zijn naar een Valentijnsdate.

witte singel sabine

Deze 5 Leidse singles zijn op zoek naar een Valentijnsdate

Op zoek naar een date? Wij reden langs de Leidse singels om daar de állerleukste Leidse singles te s...

Valentijnsmaand bij Just Meet

Just Meet

Restaurant Just Meet pakt flink uit: dit restaurant serveert de hele maand februari een liefdesmenu. Het gaat om een drie gangen all in shared dining menu. Je begint met een gin cocktail, daarna een plateau met boerenbrood en allerlei lekkers. Als hoofdgerecht twee entrecôtes en het toetje is een grand dessert. Alsof dit niet genoeg is krijg je ook drie bijpassende wijnen erbij en als afsluiter koffie of thee. Het gehele menu kost deze maand €49,50 en is alleen telefonisch te reserveren onder de vermelding van ‘Valentijn menu’. Eet smakelijk!

Just Meet bbq restaurants

Nu gesloten17:30 - 22:00

Breestraat 18, Leiden

Bekijk meer:bbq restaurants

Proosten bij La Cubanita

via GIPHY

Geen Valentijnsdate? Geen nood! Bij La Cubanita kun je met vrienden proosten op jullie vriendschap op Valentijnsdag. Je kunt namelijk een kannetje sangria delen voor maar €7,50.

La Cubanita tapas restaurants

Nu open17:00 - 22:00

Noordeinde 19, Leiden

Bekijk meer:tapas restaurants
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶