Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

HAP! 7 x hier eet je volgens jullie de lekkerste pizza van Leiden

Door Lotte van den Elsen 26 februari 2019

Wat heb je liever: een goed artikel op indebuurt of een lekker stuk pizza? Wij namen het beste van twee werelden en gingen op zoek naar de lekkerste pizza van Leiden. Jullie hebben massaal jullie favoriete Italianen getipt en deze zeven restaurants kregen de meeste stemmen. 

Page 7/8
⟵ swipe swipe ⟶

7. Gaspare

Op nummer zeven van ons lijstje komt pizzeria Gaspare. Deze pizzeria vind je aan de Nieuwe Rijn. Eén van onze lezers tipt de vegan pizza’s daar, een handig tippie dus voor iedereen die vegetarisch of veganistisch eet.


Meer over Gaspare Ristorante Pizzeria ontdekken?

Gaspare Ristorante Pizzeria italiaanse restaurants

Geopend16:30 - 22:00

Nieuwe Rijn 42a , Leiden

Bekijk meer:italiaanse restaurants

6. O Sole Mio

Pizzeria O Sole Mio vind je in de Haarlemmerstraat. Dit restaurant staat op nummer zes van het lijstje. Pluspunten aan het restaurant, volgens onze lezers:  je wordt hier vriendelijk geholpen en de pizza’s zijn snel klaar. Je kunt hier een hapje eten, afhalen of een pizza thuis laten bezorgen.


Meer over O Sole Mio ontdekken?

O Sole Mio pizzeria's

Geopend15:00 - 22:00

Haarlemmerstraat 270, Leiden

Bekijk meer:pizzeria's

5. Mezze

Op een gedeelde nummer vier/vijf van ons lijstje staat pizzeria Mezze. Ook hier worden de lekkere vegan pizza’s getipt. Er zijn drie soorten: één met groenten, één met groenten en bruschetta en één met wilde paddestoelen. Pizzeria Mezze vind je aan de Morsweg. Je kunt hier niet zitten, maar wel eten bestellen of afhalen. Naast pizza’s staan er onder andere ook homemade ciabatta’s en burgers op het menu.


Meer over Mezze Mediterranean Takeaway ontdekken?

Mezze Mediterranean Takeaway Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Morsweg 7, Leiden

Bekijk meer:Permanent gesloten

4. Porto Pino

Italiaans restaurant Porto Pino aan de Haven werd ook door veel van onze lezers getipt. Daarom staat dit restaurant samen met Mezze op nummer vier en vijf. Bij Porto Pino kun je naast eten afhalen of laten bezorgen, ook lekker zitten om te dineren. Naast pizza’s en pasta’s kun je hier terecht voor een lekker verrassingsmenu van de chef.


Meer over Porto Pino Da Gianni ontdekken?

Porto Pino Da Gianni italiaanse restaurants

Geopend18:00 - 22:00

Haven 40 , Leiden

Bekijk meer:italiaanse restaurants

3. Karalis

Restaurant/Pizzeria Karalis vind je aan de Doezastraat. Je kunt hier smullen van pizza’s en andere Italiaanse gerechten. Voor €23,50 eet je een pizza of pasta en voorgerecht, voor €29,50 krijg je daar ook een toetje bij. Je kunt je eten natuurlijk ook gewoon lekker thuis laten bezorgen.


Meer over Karalis ontdekken?

Karalis italiaanse restaurants

Geopend17:00 - 22:00

Doezastraat 5 , 071 5141890

Bekijk meer:italiaanse restaurants

2. Giuseppe

Chefkok Giuseppe komt oorspronkelijk uit Sicilië, maar woont al zo’n 22 jaar in Nederland. Zijn pizza’s zijn erg populair onder Leidenaren. Je vindt zijn pizzeria Giuseppe aan de Herenstraat.


Meer over Pizzeria Giuseppe ontdekken?

Pizzeria Giuseppe pizzeria's

Geopend17:00 - 22:00

Herenstraat 33, Leiden

Bekijk meer:pizzeria's

1. Pizzabakkers

De absolute nummer één van dit lijstje is restaurant de Pizzabakkers. Op deze pizzeria werd het meeste gestemd. Je vindt de Pizzabakkers aan de Herenstraat. Onder andere de pizza da noi en de pizza tartufo werden ons aanbevolen.


Meer over De Pizzabakkers Leiden ontdekken?

De Pizzabakkers Leiden italiaanse restaurants

Geopend17:00 - 22:00

Herenstraat 1, Leiden

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Deze werden ook getipt:

Nog wat eervolle vernoemingen, want natuurlijk werden er nog veel meer pizzeria’s in Leiden getipt. Onder andere Fratelli, Skiko, VIP en Maciotto werden door veel Leidenaren getipt.

Page 7/8
⟵ swipe swipe ⟶