Hallo lente! Bij deze Leidse ijssalon eet je echt vers bereid ijs

Aangeboden door Gelateria – Cafe bar Maxim’s 3 april 2019

Wij kunnen niet wachten op de zomermaanden. Zonnebrillen, terrasjes én lekkere ijsjes natuurlijk. En waar haal je die? Bijvoorbeeld bij Gelateria Café bar Maxims aan de Nieuwe Rijn. Wij vertellen je meer. 

Gelateria Café bar Maxims

Bij Gelateria Café bar Maxims kun je proeven van ruim dertig verschillende soorten ijs, allemaal huisbereid. De winkel maakt gebruik van volle melk, natuurlijke room en vers fruit. De grondstoffen zijn veelal biologisch en daarbij wordt natuurlijk ook aan het milieu gedacht. Het ijs wordt bereid in het zogeheten ijslaboratorium achterin de winkel. Hier worden allerlei soorten ijs ontwikkeld, zowel roomijs als sorbetijs.

Beeld: Gelateria Maxim’s

Allergie

Ook Leidenaren met een voedselallergie kunnen gewoon genieten bij Gelateria Café bar Maxims. In de vitrine’s van de ijssalon vind je namelijk ook ijssoorten zonder lactose en/of zonder gluten.

Nóg meer lekkers

Naast meesterlijke ijsjes, staan er ook meer traktaties op het menu. Je kunt hier namelijk ook genieten van lekkere verse koffiespecialiteiten, warme wafels en écht Italiaans gebak. Geen tijd om te blijven zitten? Je kunt al dit lekkers – net als je ijsjes trouwens – ook meenemen naar huis.

Beeld: indebuurt Leiden

Werken bij

Wil jij een baantje waarbij je werkt in een leuke omgeving en mensen blij kunt maken? Dan hebben wij goed nieuws! De ijssalon is op zoek naar nieuwe werknemers! Dus ben jij klantvriendelijk, representatief en flexibel beschikbaar? Reageer dan op de vacature. Het is wel belangrijk dat je ook in de weekenden en avonden kunt werken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gelateria – Cafe bar Maxim’s. Meer over Gelateria – Cafe bar Maxim’s ontdekken?

Gelateria – Cafe bar Maxim’s ijssalons

Geopend11:00 - 22:00

Nieuwe Rijn 32, Leiden

Bekijk meer:ijssalons