Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws voor Leidse smulpapen: Bel Air is nu diner en steakhouse in één

Aangeboden door Bel Air Diner 25 november 2019

Je waant je in het Amerika van de jaren 50 bij Bel Air diner op het Noordeinde in Leiden. Dat is al zo sinds deze toffe horecagelegenheid op ging in april 2018. Wát een toffe plek, gerund door Irina en Oleg. En die plek is deze week nóg een stuk toffer geworden. Want de Leidse ondernemers hebben verbouwd en nu is Bel Air een Amerikaanse diner én steakhouse in één. Mét vegetarische opties op de nieuwe menukaart.

De verbouwing van Bel Air diner is deze zomer gestart, vertelt ondernemer Irina. “Maar we zijn die hele periode gewoon open gebleven voor gasten. Dus we hebben alles gedaan op de momenten dat we gesloten waren.”

Twee in één

Dat was een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn. Dankzij de verbouwing is Leiden nu een échte steakhouse rijker. Want de ene helft van Bel Air is Amerikaanse diner gebleven en de andere helft is een echte Amerikaanse steakhouse geworden.

(Lees verder onder de afbeelding)

Op de nieuwe menukaart van de gloednieuwe steakhouse staan heerlijkheden als Dallas Prime Rib Steak en Lamsrack. Lekker op z’n Amerikaans krijg je daar coleslaw, maïskolf en countryfrietjes bij. Er staan meer steaks op het menu én vegetarische gerechten.

Milkshake & cocktail-paradijs

En, of course dear, daar drink je een milkshake bij. Bijvoorbeeld de populaire Al Capone met tiramisu-smaak en Kahlua (ja echt!). Of een lekker cocktailtje. Geloof ons, als je hier een keer geweest bent en aan een van de verrukkelijke drankjes bent begonnen, wil je nooit meer anders.

De helft van de zaak is dus gebleven wat het al was: jaren 50-stijl American diner. Jukebox, rode banken, hoge krukken, Elvis Presley… Howdy y’all!

Burgers én vegetarische tex-mex

In het diner-gedeelte van Bel Air vind je op het menu wat je er daarvoor ook al vond. Bijvoorbeeld pulled pork en allerlei soorten hamburgers. En denk je nu? Hè jammer, alleen maar vlees? Mis! De menukaart is uitgebreid met vegetarische tex-mex. Geniet van tortillachips met gesmolten kaas en quacamole vooraf en een veggie-burger als hoofdgerecht… Yum!

(Lees verder onder de afbeeldingen)

 

Irina is apetrots op het resultaat van de verbouwing en vertelt enthousiast over alle mogelijkheden die er zijn voor Leidenaren.

Zingen tijdens karaoke

Met deze feestelijke kers op de taart: “Een keer in de twee weken houden we karaokeavond bij Bel Air. Nou, daar wordt gezongen hoor, door onze gasten. Die avonden zijn een groot succes!”


Meer over Bel Air Diner ontdekken?

Bel Air Diner restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 02:00

Noordeinde 49, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca