Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Leiden

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Leiden. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Middagje lachen voor nop

winnaar leids cabaret festival
De winnaar van het Leids Cabaret Festival 2019. Beeld: Simone Both

Het zijn niet de minste namen die het Leids Cabaret Festival van BNNVARA ooit wonnen. Wat dacht je van Najib Amhali, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen en Sanne Wallis de Vries? Op zondag 12 en zondag 19 januari kun je tussen 13.00 en 17.00 uur gratis binnenlopen tijdens de audities voor het festival. Wie weet zie jij de nieuwe Partizanen wel aan het werk vóór ze doorbreken. Locatie: Galerie Café Leidse Lente op de Haagweg.

Borrelen bij de Burcht

©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een appje, want een borrel op de zondagmiddag bij de Burcht is alles wat je nodig hebt in januari. Binnen kun je heerlijk relaxen mét de lekkerste borrelhapjes. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY. Dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Winterse wandeling

Foto: indebuurt Leiden

Op een mooie winterse zondagmiddag is het heerlijk om eropuit te trekken. Leiden is prachtig, dus wandelen in Leiden is een feest. Bijvoorbeeld langs de Oude Vest of Oude Singel. Check deze wandelingen door de binnenstad maar eens. En dan daarna lekker borrelen. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶