Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Leiden

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Leiden. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Geniet van live muziek bij Velvet

Foto: Velvet Music Leiden

De gratis concerten van Velvet zijn populair en dat is niet voor niets: er staan altijd goede artiesten op het podium. Zondag 24 november geniet je van de dromerige folk van Matt Winson. Hij treedt op tussen 17.00 en 18.00 uur: kun je daarvoor mooi gezellig borrelen in de stad!

Zondagmiddagborrel bij Scarlatti

©Yourlittleblackbook.me

Scarlatti is typisch zo’n plek waar je ’s middags een drankje gaat doen om vervolgens ongemerkt de hele avond te blijven zitten. Bestel wat borrelhapjes en een drankje en je merkt het vanzelf. Moet je maandagochtend weer vroeg op? Bestel dan een FÏNLEY. Dit is een alcoholvrije frisdrank met een subtiel bittertje. Scarlatti heeft de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Naar de vlooienmarkt

vintage kleding

Ga op zoek naar tweedehands pareltjes tijdens de Leidse Vlooienmarkt op 17 november. Het Holiday Inn staat zondagmiddag vol kramen met tweedehands kleding, interieuraccessoires en meer. Superleuk uitje om heen te gaan met je vriendinnen!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶