Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Leiden

Aangeboden door FÏNLEY 10 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Leiden op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Twee Spieghels

Beeld: De Twee Spieghels

Als je wilt borrelen op een schitterende locatie in Leiden, dan moet je bij De Twee Spieghels zijn. Het café is vlak bij De Burcht en je hebt een geweldig uitzicht op de Hooglandse Kerk. Op zondag kun je vanaf 15.00 uur naar binnenlopen en als je even geluk hebt, is er livemuziek. Heerlijk met een hapje en drankje erbij! Wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel zin in een lekker drankje? Dat komt goed uit, want de Twee Spieghels heeft FÏNLEY op de kaart staan. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt de borrel helemaal compleet.

De La Soul

Foto: indebuurt Leiden

Nog zo’n mooie hotspot in Leiden voor een Zondag-Middag-Borrel is De La Soul bij de Morspoort. De La Soul gaat op zondag om 12.00 uur open en je kunt zelfs nog aan de bar reserveren voor een borrel met familie of vrienden. Je kunt hier lekker eten en borrelen. En man, wat een keuze heb je uit het borrelassortiment! Daarbij kun je een lekkere FÏNLEY bestellen. Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer vroeg op moet. Je kunt een Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale bestellen. Kun jij kiezen?

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY’

De Bruine Boon

Foto: indebuurt Leiden

Nog zo’n perfecte spot om een borrel te doen is bij De Bruine Boon aan de Stationsweg. Zoek een lekker plekje op voor de ZoMiBo aan het raam en kijk je ogen uit in dit historische pand. Wist je dat de deuren zo breed zijn omdat er vroeger in dit pand een showroom van oude T-Fords zat? Er pasten precies twee auto’s door de deur. Leuk verhaal voor bij die gezellige borrel! Bestel direct even een borrelhapje en een overheerlijk drankje. En genieten maar!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶