Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ding dong! Deze verrukkelijke lunches, bites en diners kun je in Leiden thuis laten bezorgen

Aangeboden door BFF Leiden 1 september 2020

Laten we beginnen met een kleine waarschuwing: lees dit bericht vooral niet als je trek hebt! Wat is er aan de hand? BFF Leiden, je weet wel, dat gezellige restaurantje op de Leidse Morsstraat, bezorgt ook thuis: lunch, diner én borrelplanken via Best [email protected] Wat er precies op het menu staat zie je hieronder. Lees verder. En pak je telefoon voor de bestelling er ook maar vast bij. Je bent gewaarschuwd.

Bij BFF Leiden kun je lunch, borrels en avondeten afhalen – bezorgen kan trouwens ook – onder de naam Best [email protected] ([email protected]). Ruud Mestrom en Lambert Vos zwaaien er de scepter. En zorgen ervoor dat jij, na een lange dag thuiswerken níet zelf de keuken in hoeft, maar alleen de voordeur opent hoeft te doen om je bestelling aan te nemen.

Lunch

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar die gerechten en foto’s. Lambert vertelt: “Denk aan een broodje vitello tonato, gerookte zalm of carpaccio of een frisse salade. En je kunt ook heerlijk bites bestellen zoals kikkererwtenfriet en (vega-)bittergarnituur”. Je kunt lunchen tussen 12.00 en 16.00 uur en de salades en andere gerechten kun je tot 20.00 uur bestellen.

(Lees verder onder de foto’s)

Clubsandwich (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)
Salade met carpaccio (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)
Broodje vitello tonato (Beeld: Martine Epskamp Fotografie
Salade met gerookte zalm (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)
Broodje carpaccio (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)
Broodje gerookte zalm (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)

Complete maaltijd en salades

Als je ’s avonds geen zin of tijd hebt om te koken, dan bestel je gemakkelijk verschillende maaltijden via [email protected] Kies bijvoorbeeld voor de BFF saté of één van de goed belegde burgers.

(Lees verder onder de foto’s)

BFF 100% beefburger (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)
BFF saté (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)
BFF vegaburger (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)
BFF spareribs (Beeld: Martine Epskamp Fotografie)

Thuisbezorgen of eten to go

Wil je met het warme weer lekker in je tuin dineren of een belegd broodje bestellen? Dan kun je ervoor kiezen om je maaltijd af te halen. Liever laten bezorgen? Dat kan via Thuisbezorgd.nl. Ruud: “Bedrijven bestellen ook vaak belegde broodjes of salades bij ons en die leveren we dan nèt voor de lunchpauzes af. We hebben bijvoorbeeld een broodje zalm of een heerlijke salade.”

Prosecco-sangria-actie

Met zijn tweeën of drieën borrelen? Er is nu een superfijne actie: als je één liter huisgemaakte prosecco-sangria met een borrelplank bestelt, krijg je korting! Normaal betaal je hiervoor namelijk € 32,50 en de actieprijs is € 25,-. Deze actie is geldig op zaterdag en zondag tot en met eind september.

Lees hier wat we eerder over BFF Leiden schreven:

BFF Leiden indebuurt Leiden

7 x wist je dat je dit ook kunt doen bij BFF Leiden?

Aan de Morsstraat, op nummer 25, vind je sinds een jaar restaurant BFF Leiden. Een plek waar je aans...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door BFF Leiden. Meer over BFF Leiden ontdekken?

BFF Leiden restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Morsstraat 25, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca