Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daghap saai en simpel? Niet bij In den Bierbengel

Aangeboden door Restaurant In den Bierbengel 29 juli 2020

Eet je graag gezond, maar lukt dat niet altijd? Voor een snelle, verse maaltijd heb je bij In den Bierbengel elke avond de keuze uit verschillende dagschotels. En de dagschotels hebben een culinair tintje. Je kunt kiezen uit: vlees, vis en vega mét groente en frites. Gewoon, de hele avond en regelmatig wisselend. Alle keuzes zijn verkrijgbaar voor €8,-! Eigenaresse Ingrid vertelt ons meer.

“Afgelopen week hadden we bijvoorbeeld: kalfsburger met gekarameliseerde ui, zeewolf met een kruidenkorst en een quiche met courgette en mozzarella”, vertelt Ingrid. “Het is een complete, voordelige maaltijd”. Alleen nog even een speciaal biertje, wijn of frisdrank erbij bestellen en je bent all set voor een avondje uit.

(Lees verder onder de foto’s)

Makreel met een safraan-bieslooksaus (Beeld: Restaurant In den Bierbengel)
Wrap met geroosterde kikkererwten, paprika en komijn met een pittige mangosaus en yoghurt (Beeld: Restaurant In den Bierbengel)

Elke dag, de hele avond

“Ons restaurant is zeven dagen per week vanaf 17.00 uur geopend. Er is één uitzondering, want op zaterdagmiddag is het restaurant (behalve in augustus) al vanaf 12.00 uur open. De dagschotel kun je op elk moment van de avond bestellen”, vertelt Ingrid. “De keuze van de dagschotel wisselt twee a drie keer per week.”

Extra tafeltjes op het terras

De dagschotel kun je behalve in het restaurant, ook op het terras eten. Sinds 1 juni is het terras van In den Bierbengel uitgebreid en is er plek voor meer gasten. Ingrid: “We hebben nu ook tafeltjes staan voor Second Trend (buiten hun openingstijden) en aan de overkant. Iedereen mag nu – zonder van tevoren te reserveren – langslopen. Als we plek hebben, kun je ter plekke een tafel reserveren of een tafeltje uitzoeken op het terras”.

Op zoek naar een cadeautje?

Op donderdag tot en met zondag tussen 14.30 en 16.30 uur kun je een high wine of high beer reserveren (tot twee dagen van tevoren). Ingrid: “Een high beer of high wine is een proeverij. Hierbij kun je verschillende hapjes proeven die goed combineren met het bier of de wijn die we erbij serveren. Het wordt regelmatig gebruikt als een cadeautje om iemand te bedanken of voor een verjaardag.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant In den Bierbengel. Meer over Restaurant In den Bierbengel ontdekken?

Restaurant In den Bierbengel

restaurants en horeca

Geopend17:00 - 23:00

Langebrug 71, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca