Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De High Take Away is geboren! Check hier waar je dit hapjesmenu kunt afhalen

Aangeboden door Rebel Horeca Groep 27 oktober 2020

Je bent vast wel bekend met een high tea, high wine of high beer, maar heb je al eens van de High Take Away gehoord? Je haalt dit menu af voor een tientje bij Einstein. Chef-kok Patrick (43) vertelt hier over de heerlijke hapjes van de high tea.

De koks van Einstein, Grand Café Van Buuren en Pakhuis hebben hun bestsellers van de kaart samengevoegd en bieden deze gerechten aan voor afhalen en bezorgen. Patrick is normaal gesproken chef-kok bij Grand Café Van Buuren, maar draait nu samen met de andere koks mee in de grote keuken van Einstein.

“Alle koks staan nu om-en-om in de keuken om alle gerechten van de gezamenlijke menukaart te bereiden. Na de nieuwe maatregelen kregen we de vraag van mensen die al een high tea, high wine of high beer hadden gereserveerd, of wij deze niet konden gaan bezorgen. En zo is het idee voor de High Take Away van Rebel Horeca Groep (het overkoepelende bedrijf) ontstaan.”

Eerst proeven

Voordat de High Take Away een feit werd, heeft Patrick samen met het team alle gerechten geproefd om tot het beste resultaat te komen. “De crew draagt altijd een steentje bij qua leuke ideeën en smaken. Het idee begon eigenlijk als een high tea om af te halen, maar als je er in plaats van thee juist bier of wijn bij haalt, wordt het een high beer of wine.”

Favoriete hapje van de chef

Maar wat is eigenlijk het favoriete hapje van chef Patrick? “De bietenwrap met BBQ Chicken is mijn favoriet. Daar staat ook een variant van op het menu van de High Take Away. Maar, eigenlijk is alles lekker. De zoete gerechten zoals desserts en taarten vind ik extra leuk om te maken.”

(Lees verder onder de foto’s van het menu)

Beeld: Rebel Horeca Groep
Beeld: Rebel Horeca Groep
Beeld: Rebel Horeca Groep

Say cheese

Naast de zoete gerechten is er kaas van Fromagerie Bon aan het afhaalmenu toegevoegd. “Zo steun je niet alleen Pakhuis, Einstein én Van Buuren, maar ook nog een andere Leidse ondernemer”, vertelt Patrick enthousiast. 

Bestellen

Je kunt je bestelling tot minimaal één dag van te voren doorgeven via 071-5125370. Op de dag zelf kun je de hapjes vanaf 12.00 uur ophalen. En na deze foto’s ben je natuurlijk benieuwd naar wat er op het menu van de High Take Away staat. En eet je liever vegetarisch? Dan kun je dat aangeven! Druk hieronder op de oranje knop voor het menu en je kunt het meteen bestellen:Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rebel Horeca Groep. Meer over Rebel Horeca Groep ontdekken?

Rebel Horeca Groep


Pieterskerkgracht 3, Leiden